Život
16.10.2014.
21:56
Pobačaji se ilegalno rade po privatnim ordinacijama i često ih za veliki novac obavljaju ginekolozi koji u javnim bolnicama imaju prigovor savesti, piše Jutarnji list.
  • nema veze

    17.10.2014 15:33
    ...
    Neka dodju u Srbiju po abortus.
  • Richard Dawkins

    17.10.2014 12:25
    religija = zlo
  • :/

    17.10.2014 08:44
    za komentatora ns
    Iako si potpuno promasio temu, u prvom delu (za Tompsona) bih se jos i slozio sa tobom, ali u drugom delu prilicno nisi u pravu. Ne treba zaboraviti ko je poceo rat. I ja sam bio relativno mlad u to vreme, a po glasanju i izboru nisam nikada bio za ratnu politiku Srbije, ali i pored toga osecam prilicnu nelagodu, blam i odgovornost kada se pojavim u Hrtvatskoj (zapravo vise samo prolazim kroz nju). Stoka koja je vodila Srbiju nametnula nam je svima nama, koji imamo bar gram savesti, osecaj kolektivne krivice za strasno zlo koje je cinjeno u nase ime. Iako, ponavljam, ima i nas (doduse mozda 5-10%) koji smo bili izrazito protiv toga. Najmanje sto mozemo sada da ucinimo je da imamo razumevanja za ljude koji su u Hrvatskoj trpeli nasa s..nja.
  • ns

    17.10.2014 05:22
    simptomatično je kako se nerazumevanje i zort prema nečemu što nemaju kapacitet mozga da shvate uglavnom javlja po zaostalim i zadrtim brdskim krajevima istim onim što iznedriše tompsona, što furaju U na crnim kapama i što ne znaju dva padeža ali znaju da se za majku rvaCku život daje isto kao što se za nju od četnika život uzima, kako je sve to zadrto i zaostalo ja nemam reči, i toliko hvale kad sam posle 20 godina prošao kroz hrvatsku, lepi putevi, kulturni na naplatnoj rampi, dobri tržni centri na autoputu kod zagreba sada i ikea ali šta vredi kad dok progovoriš ako ne u prvoj a ono u drugoj rečenici kreće optuživanje za rat, prozivanje za poreklo i mrki pogledi i pretnje, da i posle 20 godina, da iako su sve dobili što su poželeli a ja bio klinac dok su divljenjem ostvarivali svoja prava ali ne ja sam kriv a oni su žrtve e pa neće moći gospodo sada ste u EU i svaku i najmanju sitnicu snimam kad prolazim kroz vašu bajnu zemlju i ima da šaljem i u Brisel i u Strazbur snimke da vide koga su primili, u crnoj gori nisu toliko zaostali kao u hrvaCkoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna