LSV protestuje zbog dolaska fudbalera iz Luganska u Novi Sad

LSV je osudila najavu prijateljskog meča između FK Novi Sad i reprezentacije samoproglašene Narodne Republike Lugansk.
Liga socijaldemokrata Vojvodine osudila je danas nameru čelnika fudbalskog kluba Novi Sad da odigraju prijateljsku utakmicu s reprezentacijom samoproglašene Narodne Republike Lugansk.

LSV navodi da takav poziv predstavlja grubo mešanje politike u sport.

"Takvi potezi mogu omesti Srbiju na putu ka Evropskoj uniji i unose zbunjenost u odnos Srbije prema teritorijalnom integritetu Ukrajine. Tražimo od nadležnih organa da se oglase tim povodom", navodi se u saopštenju.

Predsednik UO Novog Sada Tomislav Lovreković je juče kazao za 021 da će se utakmica odigrati krajem avgusta uprkos tome što Lugansk nije priznata država i da će meč biti humanitarnog karaktera.

  • НиколаНС

    29.07.2014 20:22
    @LSNSV
    Да ли би смео да се кладиш да би већина поштених грађана желела Србију у ЕУ. Пази говорим о поштеним грађанима, не о ЛСВ.
  • fandjo

    29.07.2014 13:46
    zasto lsv ne osudi kada Kosovo igra medj.utakmice. sram vas bilo.
  • Сремац

    29.07.2014 12:45
    LOL - провокатор
    Још један одговор провокатору LOL-u,јер меша фудбал са четницима.Наравно,волео бих да Канаринци напуне стадион.Ово је најновија информација за ЛОЛ-а нарабо објективна као и његова.http://cetnicki-pokret.com/clanci/komandant-slavjanskog-cetnickog-odreda-jovan-sevic/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.