Načelnik novosadske policije ćuti o incidentima

Nаčеlnik Policijske uprave Nоvi Sаd Sinišа Rаdаkоvić nije danas želeo da novinarima da izjavu povodom incidenata koji su se poslednjih dana dogodili u Novom Sadu.

Nаčеlnik Policijske uprave Nоvi Sаd Sinišа Rаdаkоvić nije danas želeo da novinarima da izjavu povodom incidenata koji su se poslednjih dana dogodili u Novom Sadu.

On je, nakon sastanka sa vlasnicima pekara i poslastičarnica koje su kamenovane u Novom Sadu, novinarima rekao da ne može da priča.

Ovim su građani i javnost uskraćeni za informacije o tome šta je policija do sada uradila da spreči dalje incidente, pošto je i u ponedeljak ujutru kamenovana pekara na Grbavici, kao i da pronađe počinioce.

Grаdоnаčеlnik Nоvоg Sаdа Мilоš Vučеvić je nakon sastanka izjavio da niko nije jači od države Srbije.

- Država Srbija je jača od svakog huligana. Ne mogu dvojica ili trojica ili njih desetorica da terorišu grad od 400.000 stanovnika. To neću da prihvatim - naveo je Vučević. Rekao je da očekuje da će policija uraditi svoj deo posla, dodajući da dugoročno nije dobro da svako veče pripadnici policije i žandarmerije čuvaju pekare i poslastičarnice.

Gradonačelnik je rekao i da je ponovo razgovarao sa vlasnicima pekara i poslastičarnica kako bi pokazao da su svi zajedno u ovome i da je svaki napad na njih napad na svakog građanina Novog Sada i Srbije.

Vlasnici kamenovanih objekata su nakon prijema kod gradonačelnika naveli da se osećaju bezbedno u Novom Sadu i pozvali da se incidenti prekinu. Oni su se posebno zahvalili svojim sugrađanima koji ih proteklih dana obilaze i daju im podršku.

  • 21.10.2014 17:10
    mislim sta reci,eee....
  • brka

    21.10.2014 07:14
    drzava I grad su jaci od svakog huligana? da li se to odnosisamo na te velike huligane koji iz nekog revolta I besa bace po kamen na neki izlog ili se odnosi I na one sitne sto prodaju drogue, naoruzani se setaju po gradu i razracunavaju na svakom cosku ili u svakom kaficu, ti sitni huligani mene brinu, ovi veliki sa kamenom u ruci ce za 10 dana sami da se smire, STA DA RADIMO SA "SITNIMA"???
  • 21.10.2014 06:43
    sramota
    do juce nisu imali vozila da ih zastite a danas je u svakoj toj ulici po jedna patrola, sramota za ovaj grad, sramota za tako nesposobnu vlast. Mi novosadjani to nismo zasluzili!!!! Mislio sam da ce se nesto promeniti promenom vlasti a smena je bila samo u imenu stranke i nista vise. Nastavili su razvojni put svojih dzepova i ova gospoda!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.