Tuče i pijanstva na Badnje veče

Novosadski vatrogasci su u noći između četvrtka i petka imali šest intervencija.
Novosadski vatrogasci su u noći između četvrtka i petka imali šest intervencija.

Šef smene Goran Krstić kaže za Radio 021 da su, osim saobraćajne nesreće u Veterniku, ostalo bile sitne intervencije. Između ostalog, gasili su žeravice od zapaljenog badnjaka koji je neko ostavio.

Krstić dodaje da je ovaj broj intervencija malo veći nego obično na Badnje veče.

Sa ukupno 70 intervencija, ni Hitna pomoć nije imala mirnu noć.

Kako su nam rekli, to je standardan broj intervencija za praznike a, pored uobičajenih slučajeva, u 20 su povod bili tuče i pijanstva onih koji su slavili Badnje veče.

  • janko

    08.01.2011 18:37
    @Radenko
    "redakcija voli janka puno i uvek mu objavljuje komentare koji bi bili ilegalni po rasnoj mrznji u svakoj zapadnoj drzavi".... tvoj komentar prevayilazi najbujniju mastu.... da nije zalosno, bilo bi jako smesno
  • Aelita

    08.01.2011 17:16
    Da-da
    @novosađanče - e da

    Nisi shvatio suštinu napisanog! Zgražavam se od ovakvog proslavljanja Božića i još više od onih koji to rade na ovaj opskurni način, Treba međutim naglasiti, to nisu ovdašnji novosađani-barem ne dominantno, nego eksponenti "brdsko-dinarske" (ne)kulture i paganizma (čitaj bivših komunjara). Muka mi je od ove zemlje i dršave znog tolerisanja ovakvih pseudovernika i divljaka. O ovome treba progovoriti po prioritetu, pre nego što nas kompletno odvuku u ambis i ponor...
  • Mlađa

    08.01.2011 14:27
    Potpisujem sve što je Radenko rekao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti