Spaljena zastava BiH posle utakmice u Brazilu

Dve državne zastave Bosne i Hercegovine ponovo su prošle noći zapaljene u jednom ugostiteljskom objektu u Livnu, ovog puta posle susreta fudbalskih reprezentacija BiH i Nigerije na Svetskom prvenstvu u Brazilu, preneli su mediji u BiH.

Dve državne zastave Bosne i Hercegovine ponovo su prošle noći zapaljene u jednom ugostiteljskom objektu u Livnu, ovog puta posle susreta fudbalskih reprezentacija BiH i Nigerije na Svetskom prvenstvu u Brazilu, preneli su mediji u BiH.

Kako je izvestio Dnevni avaz, samo zahvaljujući brzoj reakciji nije izgoreo ugostiteljski objekat na čijoj su terasi zastave zapaljene.

Vatra se brzo prenela i na nastrešnicu, pretvorivši se u požar koji je pretio da zahvati čitav kafić i susednu porodičnu kuću, ali je brzom reakcijom zaustavljeno širenje vatre, rekli su očevici.

Incident u Livnu dogodio se uprkos nedavnom upozorenju državnog tužilaštva BiH da će se preduzimati drastične mere protiv osoba koje spaljuju državne zastave. Ranije su zapaljene zastave BiH u Kiseljaku, Mostaru i Livnu nakon susreta koje su igrale reprezentacije BiH i Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Brazilu, podseća Hina.

  • Ćevara

    22.06.2014 20:37
    Baš čudno???
    Odeš u Livno, sedneš - svi sedoše, ustaneš - svi Ustaše !!??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - SP 2014

VIDEO: Ovo je najlepši gol Mundijala

Gol kolumbijskog reprezentativca Hamesa Rodrigeza u osmini finala protiv Urugvaja proglašen je za najlepši na minulom prvenstvu sveta u Brazilu, objavila je Međunarodna fudbalska federacija.

Skolari podneo ostavku

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Luis Felipe Skolari podneo je ostavku na tu funkciju.

FOTO: Haos posle poraza Argentine

Argentinska policija uhapsila je najmanje 30 ljudi tokom nemira do kojih je došlo u glavnom gradu nakon poraza te selekcije u finalu Svetskog prvenstva od Nemačke.

FOTO: Nemačka prvak sveta

Fudbalska reprezentacija Nemačke osvojila je titulu prvaka sveta pošto je u finalnoj utakmici u Rio de Žaneiru pobedila selekciju Argentine posle produžetaka sa 1:0.

SP: Romero odveo Argentinu u finale!

Reprezentacija Argentine savladala je u Sao Paolu selekciju Holandije nakon boljeg izvođenja penala (4:2), i plasirala se u finale Svetskog prvenstva.

SP: Argentina ili Holandija

Fudbalske reprezentacije Holandije i Argentine odlučiće danas ko će biti drugi finalista Mundijala u Brazilu, u meču koji će biti svojevrsna repriza duela za trofej iz 1978. godine.

Nema šanse da Nejmar igra

Fudbalski savez Brazila (CBF) zapretio je danas da će prijaviti lekare koji su preporučili povređenom reprezentativcu "karioka" Nejmaru da igra finalnu utakmicu na Svetskom prvenstvu.

SP: Bez dopingovanih igrača

Na prvenstvu sveta u Brazilu nije bilo nijednog pozitivnog doping nalaza, objavila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

SP: Sudar Titana za finale

U polufinalnim utakmicama Svetskog prvenstva u Brazilu, sastaće se dve evropske i dve svetske ekipe. Kome će trofej otići, biće poznato 13. jula na Marakani.

Vudu sveštenik bacio kletvu na Nemačku

Brazilski vudu sveštenik rekao je da je bacio kletvu na jednog fudbalera reprezentacije Nemačke uoči polufinalne utakmice na Svetskom prvenstvu protiv Brazila.