Vudu sveštenik bacio kletvu na Nemačku

Brazilski vudu sveštenik rekao je da je bacio kletvu na jednog fudbalera reprezentacije Nemačke uoči polufinalne utakmice na Svetskom prvenstvu protiv Brazila.

Brazilski vudu sveštenik rekao je da je bacio kletvu na jednog fudbalera reprezentacije Nemačke uoči polufinalne utakmice na Svetskom prvenstvu protiv Brazila.

Domaćin turnira Brazil sutra od 22 časa u Belo Horizonteu igra protiv Nemačke, prvu polufinalu utakmicu, a vudu sveštenik Helio Silman je koristeći vudu lutku u svojoj prodavnici izveo ritual, kako bi bacio kletvu na jednog nemačkog reprezentativca.

"Njihovom najboljem igraču sam 'vezao' noge kako ne bi mogao da trči na utakmici", rekao je Silman.

On nije želeo da kaže na kog igrača je mislio, već je otkrio da je slične rituale izveo pre svake utakmice Brazila, koji je do sada na turniru pobedio u četiri od pet mečeva.

  • 08.07.2014 05:40
    Zar je ovo vest ?
  • C

    07.07.2014 14:52
    Nemoj!
    I vama ce uvesti sankcije :)
  • 07.07.2014 12:24
    National Geographic
    lol

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - SP 2014

VIDEO: Ovo je najlepši gol Mundijala

Gol kolumbijskog reprezentativca Hamesa Rodrigeza u osmini finala protiv Urugvaja proglašen je za najlepši na minulom prvenstvu sveta u Brazilu, objavila je Međunarodna fudbalska federacija.

Skolari podneo ostavku

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Luis Felipe Skolari podneo je ostavku na tu funkciju.

FOTO: Haos posle poraza Argentine

Argentinska policija uhapsila je najmanje 30 ljudi tokom nemira do kojih je došlo u glavnom gradu nakon poraza te selekcije u finalu Svetskog prvenstva od Nemačke.

FOTO: Nemačka prvak sveta

Fudbalska reprezentacija Nemačke osvojila je titulu prvaka sveta pošto je u finalnoj utakmici u Rio de Žaneiru pobedila selekciju Argentine posle produžetaka sa 1:0.

SP: Romero odveo Argentinu u finale!

Reprezentacija Argentine savladala je u Sao Paolu selekciju Holandije nakon boljeg izvođenja penala (4:2), i plasirala se u finale Svetskog prvenstva.

SP: Argentina ili Holandija

Fudbalske reprezentacije Holandije i Argentine odlučiće danas ko će biti drugi finalista Mundijala u Brazilu, u meču koji će biti svojevrsna repriza duela za trofej iz 1978. godine.

Nema šanse da Nejmar igra

Fudbalski savez Brazila (CBF) zapretio je danas da će prijaviti lekare koji su preporučili povređenom reprezentativcu "karioka" Nejmaru da igra finalnu utakmicu na Svetskom prvenstvu.

SP: Bez dopingovanih igrača

Na prvenstvu sveta u Brazilu nije bilo nijednog pozitivnog doping nalaza, objavila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

SP: Sudar Titana za finale

U polufinalnim utakmicama Svetskog prvenstva u Brazilu, sastaće se dve evropske i dve svetske ekipe. Kome će trofej otići, biće poznato 13. jula na Marakani.