Menu 021

FOTO: Završen Exit, gužva zbog Wiz Khalife i Prodigy-a

Poslednje veče šesnaestog izdanja Exit-a obeležili su nastupi repera Wiz Khalife i britanskog benda Prodigy.
Zabava 11.07.2016. | 09:20 > 11:22
Program na glavnoj bini započeo je bend Bassivity, dok je reper Stormzy napravio uvertiru za američku zvezdu Wiz Khalifu. Gužva na Main stage-u trajala naredna tri sata, pošto su oni koji su došli na Khalifu, ostali i na nastupu Prodigy-ja. Zbog prašine koja se digla tokom nastupa deo posetilaca je odlučio da poseti druge bine.
 
Veče na drugoj najvećoj bini festivala, Dance Areni, započeo je domaći di-džej, međutim najveću pažnju posetilaca privukli su Dave Clarke i ruska umetnica Nina Kraviz. Ovogodišnji program na Dance Areni, oko osam časova ujutru, završio je italijanski di-džej Marco Carola. 
 
Veče na Fusion Stage-u su obeležili umetnici iz regiona. Poslednja četiri nastupa bila su rezervisana za Josipu Lisac, kojoj je uvertiru napravio domać bend Stray Dog. Posle Josipe koncert je održao hrvatski bend Silente, nakon kojih su na binu izašli Slovenci iz Werefox-a. Festival na Fusion-u zaključio je crnogorski duo Who See koji su izvodili svoje najveće hitove do šest ujutru.
 
U nedelju se na Petrovaradinskoj tvrđavi okupilo više od 55.000 posetilaca, a pola sata pre ponoći je poseta bila za 12.000 veća nego prethodne večeri u isto vreme.
 
Tokom četiri večeri festival je posetilo preko 190.000 ljudi. Ovu godinu obeležili su nastupi Ellie Goulding, Khalife, Prodigy-a, Nicky Romera, ali i domaćih izvođača poput Discipline Kičme, Bože Vreće, Atheist rap-a i Bad copy-a.
 
Nakon Exit-a, avantura će se nastaviti u Budvi, gde će se održati festival Sea Dance. Na plaži Jaz nastupiće mnogobrojni izvođači među kojima su Hurts, Skrillex, Lost Frequencies, Marčelo, S.A.R.S i mnogi drugi.
 
Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest