Direktor JKP "Obrenovac" vozio pijan i opirao se hapšenju

V.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća "Obrenovac", Dragoslav Budimirović, pijan je upravljao vozilom, pružao otpor pri hapšenju, pa je priveden.
V.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća "Obrenovac", Dragoslav Budimirović, pijan je upravljao vozilom, pružao otpor pri hapšenju, pa je priveden.

Ceo događaj odigrao se sinoć. On je odbio alko test i pružio otpor prilikom privođenja, a nadležni sud će utvrditi da li je došlo do teže povrede Zakona o bezbednosti saobraćaja.

O incidentu je nadležne obavestio načelnik OUP Obrenovac.

Kako se navodi u sopštenju Gradske opštine Obrenovac, zbog zaštite ugleda Javnog komunalnog preduzeća Obrenovac pokrenuta je inicijativa za razrešenje Dragoslava Budimirovića sa mesta vršioca dužnosti direktora JKP Obrenovac. "Ovo je ujedno i opomena za sve nas koji smo na javnim funkcijama da neodgovornost i bahatost neće biti tolerisani nikada i nikome bez obzira kojoj stranci pripada, kako se zove i na kojoj je funkciji", piše u saopštenju predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.