Predizborna groznica - lakirani nokti i rakija sa potpisom partije

Osim standardnih aktivnosti u predizbornoj kampanji, poput mitinga i plakata, pojedine stranke su otišle i korak dalje u borbi za glasače.

Tako je visoki funkcioner socijalista Dušan Bajatović spremio rakiju dunjevaču, na čijoj etiketi stoji natpis SPS, dok su pojedine simpatizerke naprednjaka izlakirale nokte u oznakama SNS. On kaže da je reč o pravoj domaćoj rakiji koju proizvodi, a da nalepnica šalje poruku da su socijalisti jaki, baš kao i medved, koji je zaštitni znak ovog proizvoda.

"Ko proba moju dunju, odmah će glasati za nas socijaliste. Svi znaju da pravim rakiju i vino, ali i da to delim prijateljima. Tako će biti i u kampanji. S mojim mladim medvedima i medvedicama iz stranke osmislio sam da, pored ostalhi rekvizita, delimo i moju rakiju. A medved predstavlja snagu, iskrenost i vernost. Garantujem da je, ako ne bolja, sigurno isto tako dobra kao i Tomina tomovača. Ko je proba, sigurno će glasati za SPS jer smo mi socijalisti uvek u modi", kaže Bajatović za Kurir.

Svojevrsni hit na društvenim mrežama postala je i fotografija manikira jedne žene koja se pohvalila noktima ukrašenim stranačkim bojama naprednjaka, a na dva nokta iscrtala je i oznaku ove stranke.

Naprednjaci iz Grocke ovog puta setili su se da organizuju pripremne časove za polaganje prijemnog ispita za buduće srednjoškolce kako bi lakše došli do glasova njihovih roditelja. "Obaveštavamo sve roditelje da će OO SNS Grocka od 26. marta svakog vikenda organizovati besplatne časove iz srpskog jezika i matematike", navodi se u pozivu SNS.

Podsetimo, i lider Levice Srbije Borislav Stefanović osmislio je kreativne štandove, pa je umesto onih klasičnih, koji pozamašno koštaju ,izabrao jeftiniju verziju - crvenu metalnu burad.

Autor: Kurir

  • Mangash

    26.03.2016 22:35
    A medved je tu jer...
    ... simbolizuje poreklo.
    Muz od bukve ... djed, pradjed, medjed....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija