Kuća kod Tršića misteriozno sve toplija, niko ne zna šta se dešava

Porodica Mitrović iz zaseoka Čotrići u Tršiću, koju je nedavno zadesila neobjašnjiva pojava kada su primetili da im se kuća zagreva sama od sebe, dobili su zapisnik građevinske inspekcije iz Loznice sa preporukom da se isele.

Kako piše "Blic", porodica Mitrović živi više od četiri decenije u ovoj kući, ali im je sada ugrožen boravak u njoj.

"Građevinska inspekcija je dolazila pre nekoliko dana, pogledali su sva mesta na kojima temperatura dostiže i 40 stepeni Celzijusa, slegali su ramenima i rekli da ni sami ne mogu da pretpostave o čemu je reč. Pre tri dana dobio sam zapisnik koji sam potpisao, ali ne razumem na osnovu čega meni i supruzi Radmili zabranjuju boravak u sopstvenoj kući, kada niko nije utvrdio šta se zapravo dešava", zbunjen je domaćin kuće Milentije.

U zapisniku, koji pokazuje, navodi se da je inspekcijskim pregledom utvrđeno da je kuća građena 1975. godine, a 2012. dograđena, da ima prizemlje i potkrovlje, da je temelj sagrađen armiranim betonom, kao i drugi građevinski detalji.

"Usled prirodne pojave temperature ispod objekta koja zagreva podove kuće u prizemlju nije moguće boraviti i živeti. Temperatura predstavlja neposrednu opasnost po živote i zdravlje porodice Mitrović koja živi u kući. Rešenjem će se zabraniti korišćenje stambenog objekta", stoji u zapisniku koji je potpisao građevinski inspektor Tihomir Đuki.

Milentija i Radmila su očajni jer ne znaju šta da čine. Kažu za "Blic" da se ne plaše i da će ostati u kući dok neko od stručnjaka ne dođe i ne utvrdi šta to zagreva njihovu kuću.

Neobičnu pojavu su primetili pre manje od mesec dana, kada su prestali da lože. Osetili su toplotu iz poda i onda shvatili da nešto nije u redu. Odmah su se obratili gradskoj upravi, koja je istog dana poslala inspektore, ali do danas konkretnog rešenja nema.

  • frustronaut

    29.05.2017 08:48
    ...
    Pa ovo je slučaj za Moldera i Skali.
  • gari ns

    29.05.2017 07:42
    Boro, ti si tvoja vrata napustio i pobegao. Trebao si tada da docekas te ispred vrata da im pokazes, pokrij se usima i ne glumi neku facu.
  • Boro

    29.05.2017 00:23
    Samlov
    Dodji mi pred vrata pokazacu ti ko igra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.