Palma i Jedinstvena Srbija bez kazne za "neposlušnost"

Vrh naprednjaka trebalo bi narednih dana da raspravlja o odnosu sa Jedinstvenom Srbijom koja jedina iz vladajuće koalicije nije glasala za sastav nove Vlade.
Kako pišu "Novosti" analiziraće se ukupno stanje u vladajućoj koaliciji, kako bi se do kraja razjasnili odnosi. Cilj je, kako dalje navode "Novosti", da se učvrste veze među strankama kako bi se obezbedila što jasnija i čvršća podrška u parlamentu i obezbedila jaka većina za izglasavanje zakona. 
 
Sudeći prema porukama koje dolaze iz SNS, ali i od lidera Jedinstvene Srbije, postoji želja da se dosadašnja saradnja nastavi, pa stoga ne bi trebalo očekivati da JS trpi neke sankcije zbog "neposlušnosti". 
 
Šef IO SNS Darko Glišić potvrdio je za " Novosti" da će na dnevnom redu biti potez JS. "Za sada nema predloga da se Dragan Marković Palma i njegova partija sankcionišu", kazao je on.
  • Мунгос

    03.07.2017 22:48
    @ Mirko,
    Није пристојно да неко без интегритета учи другог писмености.
  • Doktor za nadimanje

    03.07.2017 13:55
    @Mirko
    Pošteni Mirko deli lekcije iz pismenosti kako bi popravio sliku o biračima i simpatizerima SNS. Kako bih rekao... Nepopravljivo.
  • ucitelj

    03.07.2017 13:10
    @Mirko
    Ucitelju Mirko,
    ispred slova (a) obicno ide zarez.. Cisto da Vam skrenem paznju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija