Jeremić: Opozicija da zajedno nastupi na izborima u Beogradu

Predsednik Centra za međunarodnu politiku i održivi razvoj Vuk Jeremić izjavio je da bi na predstojećim beogradskim izborima opozicija trebalo da nastupi jedinstveno i ocenio da bi sve drugo osim zajedništva poslalo obeshrabrujuću poruku biračima.
"U ovom trenutku postoji samo jedna opcija koja bi mogla da napravi suštinsku razliku na predstojećim beogradskim izborima, a to je jedinstvena lista opozicije", rekao je Jeremić za Danas.
 
On je izrazio uverenje da uz "sve poštovanje" suprotnosti koje postoje u strankama opozicije, one nisu nepremostive i istakao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da opozicija jedinstveno nastupi.
 
"Razlika između bilo kog dela stvarne opozicije i režima je veća u odnosu na naše međusobne razlike", ocenio je Jeremić, odgovarajući na pitanje da li je moguće ujedinjenje opozicije na beogradskim izborima.
 
On je rekao da je razgovarao s mnogim liderima stranaka opozicije, a najviše sa Sašom Jankovićem. "Poražavajuće je da se još nije ni pokušalo da se svi zajedno nađemo za istim stolom i da se dogovorimo bar oko stvari gde ne bi smelo da bude nikakih podela", rekao je Jeremić.
  • mile

    08.07.2017 07:36
    Vučić nije mogao poželeti bolju opoziciju od ove, a ovaj Jeremić - tatin sin i karijerista koji kao da ima štampariju para iza sebe nikad neće imati moj glas.
  • Sale

    07.07.2017 23:53
    Kockalone
    E da si tako razmišljao i na predsedničkim...
  • sh

    07.07.2017 23:38
    Kao sto si prihvatio zajednicu za prosle izbore?
    Dobar je mali, samo jako sporo pali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.