Ljajić obilazi siromašne opštine

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić narednih nedelja posetiće siromašne opštine i gradove u Srbiji i sa građanima razgovarati o rešavanju njihovih problema iz oblasti socijlane zaštite.
Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić narednih nedelja posetiće siromašne opštine i gradove u Srbiji i sa građanima razgovarati o rešavanju njihovih problema iz oblasti socijlane zaštite.

Ljajić će posetu nerazvijenim opštinama Srbije početi sutra u Leskovcu, gde će sa građanima od 10 do 13 sati razgovarati u Centru za socijalni rad. U zavisnosti od potreba, ministar će obilaziti i razvijenije opštine, u kojima postoji veliki broj primalaca socijalne pomoći, korisnika narodnih kuhinja, kao i lokalne samouprave sa puno neuspešno privatizovanih preduzeća.

Ljajić će nedeljno obilaziti najmanje jednu lokalnu samoupravu, a planirano je da ministar poseti oko 50 opština.

  • 238PE

    17.01.2011 13:43
    pendzetiraj cipele dobrocinitelju
    Siromasne opstine ? Ima ministre da se nagazis drumova poprilicno.Nego sta bi sa onim njegovim obecanjem ako ne nadje Mladica...ostavka i tako to a ?Nije kazo,kazo pa zaboravio,kako bese ono...nemog"da se setim pa da me ubijes.
  • Mlađa

    17.01.2011 12:58
    Počeo izbornu kampanju? Slušao sam ga u SM na osnivanju njegove partije tamo, kaže čovek: ''Nikada nije bilo gore, radnici su nezaštićeni, plate su male, kada dođe njegova stranka vratiće dostojanstvo radnicima i ostalim gubitnicima u tranziciji'' ahahaaha! Šta radiš majstore već 10 godina u svakoj vlasti? Komedija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija