Štrajk u nekim školama od ponedeljka

Sastanak predstavnika Vlade i sindikata obrazovanja nije rezultirao dogovorom, pa će razgovori biti nastavljeni u ponedeljak, 24. januara, kada će pojedine škole započeti štrajk.

Sastanak predstavnika Vlade i sindikata obrazovanja nije rezultirao dogovorom pa će razgovori biti nastavljeni u ponedeljak, 24. januara, kada će pojedine škole započeti štrajk.

Dogovoreno je da sindikati do ponedeljka dostave detaljan plan raspodele sredstava koja traže od Vlade.

Kako je rekao predsednik Sindikata "Nezavisnost" Tomislav Živanović, u oko 300 škola, članica tog sindikata, u ponedeljak će časovi biti skraćeni na 30 minuta.

Ukoliko razgovori ne uspeju, od petka, 28. januara, rad će biti obustavljen i u školama koje su članice drugih sindikata.

  • lejla

    03.10.2012 17:37
    ma sta je to
    stalno neki strajkovi ma dosta je
  • aaa

    06.02.2011 20:54
    za d.l.-a
    O cemu bre ti pricas? Zasto bi djaci ispastali? Upravo njima ocene sluze da bi se upisali na fakultet, i nije svako zadovoljan tim ocenama! 90% djaka ima bolje ocene na kraju godine! Zato se suzdrzi glupih komentara!!!
  • Tijana

    30.01.2011 19:10
    MA nek daju otkaz i nek odu kod privatnika,bice im bolje...e nista ne rade a oce 25 posto,dodju na prva dva casa,odu kuci,idu na exkurzije dobijaju dnevnice,izivljavaju se i malo im 300 evra,dajte molim vas!!!Koliko ljudi u ovoj zemlji bi malter vuklo za te pare,a oni nista ne rade i izvoljevaju,a o nacinu predavanja da ne pricam,kad nauce da rade svoj posao onda nek se obrate ministarstvu,roditelji moraju da placaju privatne profesore,strasno!!A najbolje da mi ne idemo u skolu uopste pa da idemo vikendom ili mozda u julu samo da bi nasi dragi profesori bili materijalno obezbedjeni!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.