Kraljevčanin ubijen u sačekuši

Kraljevčanin Ivan Šćepanović ubijen je u Budvi, u klasičnoj "sačekuši" na platou ispred zgrade u kojoj je živeo u budvanskom Adokovom naselju, najverovatnije iz automatskog oružja.

Kraljevčanin Ivan Šćepanović ubijen je u Budvi, u klasičnoj "sačekuši" na platou ispred zgrade u kojoj je živeo u budvanskom Adokovom naselju, najverovatnije iz automatskog oružja.

Šćepanović je pominjan letos kada je učestvovao u tuči u Budvi. Njegovo ime povezuje se i sa mnogim krupnim kriminalnim poslovima u Srbiji i Crnoj Gori, ali nikada nije privođen jer je imao veze u raznim službama.

On je brat Ivana Delića, koji je u nekadašnjoj SRJ optužen za ubistvo Pavla Bulatovića. Šćepanović je 1998. godine trebalo da bude meta planirane agzekucije koju je kraljevačka policija osujetila, pišu "Vijesti" onlajn i dodaju da je u Kraljevu osuđivan zbog iznude.

  • semtex

    28.01.2011 09:17
    e sto mi zao...
    ...sta sejes to zanjes!
  • 28.01.2011 08:28
    Šćepanović ?
    Stara kraljevačka porodica.
    nije Crnogorska.
    :-)
  • 28.01.2011 08:01
    Pravi Sumadinac.PFFF

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.