Dinkić: Ugrožena mi je reputacija

U pismu premijeru potpredsednik vlade Mlađan Dinkić tražio je smenu državnog sekretara u Ministarstvu finansija Slobodana Ilića jer je ugrozio njegovu reputaciju u javnosti.
U pismu premijeru potpredsednik vlade Mlađan Dinkić tražio je smenu državnog sekretara u Ministarstvu finansija Slobodana Ilića jer je ugrozio njegovu reputaciju u javnosti. U suprotnom, G17 Plus je spreman na poteze kojima bi izrazio nezadovoljstvo zbog ignorisanja Dinkićeve inicijative, piše Pres.

Kako piše Politika Dinkić je tražio smenu Ilića zbog njegovih javnih napada na sporazum sa slovenačkom kompanijom Gorenje. List piše da predsednik vlade Mirko Cvetković, ni ministarka finansija Dijana Dragutinović nisu do sada odgovorili na Dinkićev zahtev. Ovakav zahtev Dinkić je izneo u pismu koje je im je uputio 2. februara, a u kojem, između ostalog navodi da je "ničim izazvani i potpuno neosnovani brutalni napad državnog sekretara Ilića" naneo veliku moralnu štetu čitavoj vladi i ugrozio Dinkićevu reputaciju u javnosti.

Citirajući pismo list prenosi da je Dinkić naveo da ga je Ilić, uprkos tome što je Ministarstvo finansija dalo pozitivno mišljenje na predlog predugovora o investicionom projektu "Gorenja" u Zaječaru, koji je potom usvojila i vlada, optužio za navodno otimanje investicije Valjevu i zloupotrebu budžetskog novca u političke svrhe. U Ministarstvu finansija rečeno je da "ne žele da komentarišu navode i zahteve ministra Dinkića".

Politika navodi da se očekuje da će se narednih dana sastati rukovodstva DS-a i G 17 plus kako bi postigli nekakav dogovor, jer u DS-u nisu preterano raspoloženi da prihvate Dinkićev zahtev za smenu Ilića.
  • Monty Python

    06.02.2011 01:34
    Ugrozeni Cincaroid
    Hahaha, ti si to tek sada primetio? Mentalno ugrozen je bolji opis stanja tvog uma new rich seljo, a jos vise je ugrozeno mentalno zdravlje ljudi koji koji te trpe sve ove godine i samo si zato nevidljiv. Par meseci pa biraj destinaciju izmedju Moskve i Sibira gde te ceka Mira.
  • 05.02.2011 17:40
    ova vlas sa Dinkicem ugrozila je reputaciju svih nas gradjana, zbog njega i njemu slicni ili poput T.Nikolica i njemi slicnih, MI gradjani evropskog kontinenta tj. Evropljani smo tretirani kao gradjani trecega sveta ili crnoga kontinenta...i on sada prica o svojoj reputaciji a sta je sa 6 miliona unistenoih reputacija....
  • Ajs Nigrutin

    05.02.2011 13:57
    DINKIC DISS

    OdavNOOO je DINKIC DISS ugrozen

    Ajs Nigrutin feat Eufrat - DINKIC DISS

    http://www.youtube.com/watch?v=93QCNh_hxuw




Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.