Za ubistvo sina 8 godina zatvora

Presudom Višeg suda u Zrenjaninu, na kaznu od osam godina zatvora osuđen je Milan Brkić (60) iz Banatskog Karađorđeva, zbog ubistva sina Dragana (28).

Presudom Višeg suda u Zrenjaninu, na kaznu od osam godina zatvora osuđen je Milan Brkić (60) iz Banatskog Karađorđeva, zbog ubistva sina Dragana (28).

U prvostepenoj presudi navodi se da je u porodičnoj kući, pod dejstvom alkohola, posle svađe, otac nožem ubio sina 5. septembra 2010. godine. Tokom suđenja je utvrđeno da, usled dejstva alkohola, nije mogao da shvati značaj dela i da upravlja svojim postupcima.

Brkić je u pritvoru od 6. septembra 2010. godine, koji mu je produžen posle izricanja presude.

  • neubedejena

    17.02.2011 13:55
    Sin?
    Ma za sina nisu ni morali da ga kazne, pa on je TATA, a pritom čovek nije mislio da će ga ubiti, jer maligani su mu pomutili svest. NA LOMAČU SPALITI SMEĆE, NE TREBA NJEMU ZATVOR!!!
  • srbija

    16.02.2011 00:04
    smesno
    trebali su mu izreci kaznu od 8 meseci ipak je 8 godina puno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.