NVO traže milost za Slađu, pojavila se i igrica sa njenim likom

Devet nevladinih organizacija u zajedničkom saopštenju osudilo je danas "javni linč i progon Slađane Zdravković, članice Omladine Demokratske stranke Opštinskog odbora Palilula u Nišu.

Devet nevladinih organizacija u zajedničkom saopštenju osudilo je danas "javni linč i progon Slađane Zdravković, članice Omladine Demokratske stranke Opštinskog odbora Palilula u Nišu.

"Trema koju je Slađana Zdravković imala prilikom javnog nastupa, kao i pad zbog klizavog poda, zloupotrebljeni su u dnevno-političke svrhe, radi prepiranja političkih neistomišljenika. Slađana Zdravković je vređana na raznim forumima, blogovima i u medijima. Komentari koji joj se upućuju u velikoj meri predstavljaju poziv na mržnju i nasilje, prema njoj i svim ženama. Ovakva reakcija javnosti može ostaviti ozbiljne i trajne posledice na Slađanino duševno zdravlje" upozorava se u saopštenju.

NVO su pozvale medije, političke partije, forumaše, blogere, korisnike društvenih mreža da se prema Slađani Zdravković odnose sa uvažavanjem i da poštuju njeno
dostojanstvo, integritet i njena ljudska prava.

U međuvremenu, na internetu se pojavila i igrica Pobedi Slađu. Od igrača se traži da za 20 sekundi memoriše jednostavan citat Zorana Đinđića i napiše ga na računaru. Njegovo znanje se poredi sa Slađinim u broju pogođenih reči.

  • vladimir

    24.03.2011 10:55
    A ko će zaštititi one koji znaju da rade ono čega su se prihvatili? Već suviše dugo su nesposobi kao "beli medvedi". Ovi drugi su pregazili prve.
  • 24.03.2011 10:52
    1
    Sladjana je ko'pevaljka na popularnoj tv,a njene stranacke kolege koji su podobni su aplaudirali i smejuljili ili smejali njenoj gluposti, i to su buduci politicari, a mladjano momce posle Sladjane ispred mikrofona kao da reklamira ...ne znam sta, al takav mu je stav
  • 24.03.2011 09:42
    Za Slađu
    Nema milosti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija