Četvoro mrtvih u padu aviona kod Čačka

Civilni avion "Cesna 172" srušio se danas popodne na jedan od sporednih puteva kod Mrčajevaca, nedaleko od Čačka, 25 minuta nakon poletanja.

Civilni avion "Cesna 172" srušio se danas popodne na jedan od sporednih puteva kod Mrčajevaca, nedaleko od Čačka, 25 minuta nakon poletanja.

U nesreći su na licu mesta poginuli vlasnik i pilot aviona Milun Vukolić (60), Goran Ivanković (34) i Dragutin Đorem (36) i Borislav Ilić.

Civilni avion "cesna 172" kojim je, prema informacijama iz policije, pilotirao Vukolić, poleteo je sa aerodroma Preljina u 13.35. Oni su nameravali da izvrše panoramski let iznad Čačka i oko 13.45 krenuli su ka Mrčajevcima.

Letelica je pala iz zasad nepoznatih razloga i potom se zapalila, jer je prilikom obrušavanja zakačila dalekovodnu žicu, piše Blic.

Avion je pao samo 50 metara od Ibarske magistrale, na jedan od sporednih puteva koji vode ka ovoj prometnoj saobraćajnici.

  • Nezavisni Vojvodjanin

    11.04.2011 05:58
    tragedija
    100% infarkt ili neki drugi zdravstveni problem pilota,velika tragedija a bilo je zamisljeno kao jedan lep izlet po okolini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija