Policajac osumnjičen za ubistvo kolege

Policajac Predrag Jaćović (21)  iz Plandišta preminuo je danas od povrede zadobijene hicem iz službenog pištolja u policijskoj stanici Zmajevo kod Vrbasa.
Policajac Predrag Jaćović (21)  iz Plandišta preminuo je danas od povrede zadobijene hicem iz službenog pištolja u policijskoj stanici Zmajevo kod Vrbasa.

Jaćović je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine, gde je smešten oko 15.30 sati sa teškim povredama glave.

Jaćović je ranjen danas oko 13 časova kada je opalio pištolj kojim je rukovao njegov kolega Saša R.

Uviđaj je obavljen na licu mesta, a istragom će biti utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima je policajac Jaćović izgubio život.

Osumnjičeni policajac Saša. R. (30) je priveden i biće sutra saslušan u nadležnom sudu.

 

  • na komentar

    23.07.2011 09:27
    @komentar
    Kako to misliš "osuđujemo postupke i nesrećne okolnosti koje se svakome mogu dogoditi"?

    Kako se meni može desiti da opali pištolj koji neću ni u ruku da uzemem?

    Žao mi je obojice i njihovih porodica.

    Malo više pažnje ne bi bilo naodmet. Svuda. Od baratanja alatima, escajgom u kuhinji, učešća u saobraćaju u bilo kom obliku pa do baratanja sa oružjem.
  • neobavešten

    18.07.2011 16:47
    oprez
    Ako je već neko završio školu u Kamenici, kako pišete, onda bi trebao malo više da vlada znanjem za koje je obučen. Pa to može onda da se "desi" ilo kojem od njih. Šta ćemo sada i od policije da se plašimo???
  • komentar

    17.07.2011 15:50
    Žalosno je to što se dogodilo,i za jednu i za drugu porodicu,to se zove tragedija.....Svi smo mi sada pametni da osuđujemo postupke i nesrećne okolnosti koje se svakome mogu dogoditi. jedino što mogu da kažem je da na neke stavri čovek nemože da utiče one se prosto dese,Djavo nikada nespava! Žalim i jednog i drugog.......i nihove porodice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija