Hadžića posetila familija

Haškom optuženiku Goranu Hadžiću porodica je danas u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda donela torbu sa ličnim stvarima i odelo u kojem bi trebalo da se pojavi pred Tribunalom.
Haškom optuženiku Goranu Hadžiću porodica je danas u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda donela torbu sa ličnim stvarima i odelo u kojem bi trebalo da se pojavi pred Tribunalom. Posle posete, koja je trajala oko tri sata, njegov sin Srećko rekao je da je Hadžić zdrav i da se oseća dobro.

Srećko Hadžić kaže da se fizički izgled njegovog oca izmenio, ali da bi ga prepoznao bez obzira što ga nije video sedam godina. On nije želeo da otkriva o čemu je razgovarao sa ocem, navodeći samo da je reč o privatnim stvarima.

Ostali članovi porodice posetiće Hadžića sutra ujutru oko osam časova. Najavljeno je da će Hadžića sutra obići i žena sa kojom je živeo tokom bekstva i sa kojom ima dete.
Njegov advokat Toma Fila očekuje da Hadžić, iako su se stekli uslovi za njegovo izručenje, neće biti isporučen Hagu do petka uveče kako bi mu bilo omogućeno da se vidi sa članovima porodice koji ga do sada nisu posetili.
  • sosa

    23.07.2011 12:31
    S obzirom čiji je, ovaj Srećko deluje kao fin deran.
  • Letooo..

    21.07.2011 15:23
    Eto...
    Z.Nikolić - M. Ž. Lazić

    Milioni evra za Hadžićevu sliku

    Na adresi Zorana Mandića, Hadžićevog kuma, juče nikog nismo zatekli. Krajem 2010. policija je pretresla njegovu kuću i pronašla sliku „Portret muškarca“ Amedea Modiljanija za koju se sumnja da pripada Hadžiću, koja je procenjena na najmanje 10 miliona evra.

    Oa naravno kad nion vec godinama ne zivi vise u N.Sadu...

    Nije kum dugme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.