Maloletnici razbili gradski autobus za Karlovce

Policija je podnela krivične prijave protiv šestorice maloletnih Novosađana zbog sumnje da su demolirali gradski autobus, saopštila je danas policija.
Policija je podnela krivične prijave protiv šestorice maloletnih Novosađana zbog sumnje da su demolirali gradski autobus, saopštila je danas policija.

Oni su osumnjičeni da su u autobusu gradskog saobraćaja od Sremskih Karlovaca do Petrovaradina razbili osam stakala, tako što su, držeći se za šipke, lomili stakla nogama.

Sličan incident dogodio se i prethodne noći, u gradskom autobusu na istoj relaciji, a policija traga za izvršiocima, navodi se u saopštenju za javnost.

  • 90-te

    19.12.2011 19:17
    samo bahatoo!!!
    stvarno ta deca nisu normalna,kako smeju da se usude da tako nesto urade!!! ccc
  • nscz

    30.10.2011 16:43
    nscz
    NEKI SU UHAPSENI A NISU KRIVI MENE SU UHAPSILI A NISAM UOPSTE BIO KRIV KRENUO SAM KUCI A MENE SU HAPSILI
  • 28.09.2011 17:53
    ns
    Nasi gradski autobusi su delo tih mladih i "nesretih", treba pogledati autobuse,dosta ih je iskrabano, sedista se cepaju-tacno je da GSP menj pocepana sedista, ali opet se cepaju,

    ti maladi nesretnici ne amo sto unistavaju vozila, nego su nesnosni sa svojom drekom-vikom u bus-u,kao i slusanjem glasne muzike...
    ja licno nikada u bus ne bih pustio da udje-pa makar to bilo prozvano i nedemokratski-osobe
    koje su izuzetno prljave tako da se ne moze sedeti ili stajati pored njih od njhovog neprijatnog mirisa, potom pijanice
    a mlade drekavce bih na prvoj stanci zamolio da izadju, jer NIKO nije duzan slusati njihovu galamu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.