Zapaljen automobil nedeljnika "Akter"

Nepoznate osobe zapalile su službeni automobil koji je u vlasništvu političkog nedeljnika "Akter", u noći između srede i četvrtka.
Nepoznate osobe zapalile su službeni automobil koji je u vlasništvu političkog nedeljnika "Akter", u noći između srede i četvrtka.

Automobil marke "sitroen c-6" je koristio glavni i odgovorni urednik nedeljnika Tihomir Trišić, a zapaljen je na parkingu ispred sedišta nedeljnika. Kola su izgorela u potpunosti, a oštećeni su i obližnji automobili. Materijalna šteta iznosi više od tri miliona dinara.

Udruženje novinara Srbije zatražilo je od policije da hitno otkrije ko je zapalio automobil nedeljnika "Akter" i da u najkraćem roku pravosuđe kazni počinioca. Takođe traži i da policija preduzme sve neophodne mere da obezbedi Trišićevu sigurnost.

U policijskom saopštenju nakon incidenta navedeno je samo da su vatrogasci u Ulici cara Dušana ugasili požar na vozilu marke "sitroen" čiji je vlasnik jedno novosadsko preduzeće.

  • Stari grad

    28.10.2011 11:13
    Bem ti kad u Srbiji glavni i odgovorni urednici u medijima voze ovo. Švajcarska bato!
  • MaloMorgen

    28.10.2011 07:26
    Da da..
    ... naci ce ga... aha... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija