Mladić poginuo u udesu kod Titela

Dejan Bijelić (21) iz Šajkaša poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 3 sata u Loku, kod Titela.
Dejan Bijelić (21) iz Šajkaša poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 3 sata u Loku, kod Titela.

Do nesreće je došlo kada je "pežo", koji se kretao ka Titelu, prešao u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa "opelom", koji je vozio Dejan Bijelić. Bijelić je preminuo od posledica sudara u Kliničkom centru Vojvodine, dok je njegov saputnik N.B. (17) lakše povređen.

Vozač "pežoa" Slađan J. (29) iz Titela, pobegao je sa mesta nesreće, ali se par sati kasnije prijavio policiji i određen mu je pritvor.

Slađanu J. je u Domu zdravlja izvađena krv kako bi se videlo da li je pio alkohol, a protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju i nepružanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći.

  • Paja

    27.11.2011 19:44
    strasno
    Gospodin je policajac kretao se pijan van sluzbe,verovatno kuci tada je skrenuo u krivini na suprotnu traku i pokupio neduzne mladice a zatim peske pobegao kroz selo lok do reke dunav jedno 4 do 5 kilometara od mesta nesrece.Cuo sam da od ranije pije e sad ...
  • marija

    23.11.2011 22:22
    strasno
    kazu da je policajac u pitanju zato nista konkretno i ne pisu!
  • Jelena

    22.11.2011 09:23
    Slika
    Ovo na slici nije ni Lok, ni Titel, a bogami ni Sajkas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija