Ukradene "Luj Viton" torbice u vrednosti od 300.000 evra

Nekolicina lopova je zarobila pet zaposlenih na pariskom aerodromu "Šarl de Gol", kako bi nesmetano ukrali torbice iz nove kolekcije "Luj Viton".
Nekolicina lopova je zarobila pet zaposlenih na pariskom aerodromu "Šarl de Gol", kako bi nesmetano ukrali torbice iz nove kolekcije "Luj Viton".

Iz ove modne kuće sumnjaju da su pljačku počinili falsifikatori skupe robe. Šteta je procenjena na oko 300.000 evra. Lopovi su sa aerodroma izneli oko 10 kutija skupih torbi, torbica i kofera, a ostali detalji krađe biće poznati nakon policijske istrage, koja je trenutno u toku, piše britanski "Telegraf".

Ni sa aerodroma "Šarl de Gol", niti iz kancelarije dizajnera za "Luj Viton" Marka Džejkobsa nije stiglo nikakvo saopštenje za medije.

Ranije ovog meseca Džejkobsu je ukradena cela kolekciju za proleće/leto 2012. tokom njenog transfera iz Pariza ka Londonu, a ovoga puta i sve njegove torbice.
  • sale novosadjanin

    30.11.2011 13:19
    da se radi
    o kopijama,posumnjao bih na jelenu karleusu ili seku aleksic ili maju nikolic ili....
    ovako,posto su originali u pitanju-ne znam !
  • 29.11.2011 22:48
    E baš mi žao, kako će sirotan da preživi takvu krađu...

    Mada pametan je taj Viton, kad uspe da ošiša ovce i uzme im velike pare za malecnu torbicu.
  • Richard Rublev

    29.11.2011 15:34
    Kako sam se potresao...
    ...sve mi se metabolizam poremetio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.