Požari u Skupštini zbog pikavaca

U zgradi republičkog parlamenta u ponedeljak uveče se zapalio jedan od liftova, a požar je izazazvao bačeni pikavac.

U zgradi republičkog parlamenta u ponedeljak uveče se zapalio jedan od liftova, a požar je izazazvao bačeni pikavac. Obezbeđenje je brzo ugasilo vatru, a povređenih nije bilo.

Do požara je došlo tako što je neko od zaposlenih u stručnim službama parlamenta ili poslanika pušio u liftu. Pikavac je zapalio papire koji su tu bili od ranije, jer ih često ispuste zaposleni dok nose zakone i ostali materijal.

Dim je kuljao prolazom za lift, a osećao se i u hodnicima zakonodavnog doma. Obezbeđenje je primetilo vatru i ugasilo je aparatom za gašenje požara.

Pre nekoliko meseci u parlamentu je bio još jedan požar - zapaljena je i kanta u jednom od hodnika Skupštine. Razlog je takođe bio pikavac - neko ga je bacio u đubre.

  • Dr

    30.11.2011 20:04
    69
    a jel se i sexaju osim što puše po liftovima?
  • 30.11.2011 15:40
    "Pikavac je zapalio papire koji su tu bili od ranije, jer ih često ispuste zaposleni dok nose zakone i ostali materijal"
    Zato su nam zakoni takvi, a ja mislio da smo glupavi i da ne znamo lepo da ih prepišemo........cccccc
  • ja

    30.11.2011 12:24
    nije tesko biti stoka
    Za njih ne vazi naravno da puse na ulici. Anarhija all over bas carsija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija