Ponovo prekinuto suđenje Slankamencu

Glavni pretres povodom ubistva bračnog para u naselju Telep 30. decembra 2010., ni posle više odlaganja ove godine i dve jučerašnje pauze, nije nastavljen.
Glavni pretres povodom ubistva bračnog para u naselju Telep 30. decembra 2010., ni posle više odlaganja ove godine i dve jučerašnje pauze, nije nastavljen.

Aleksandar Slankamenac zvani Ceping, kome se sudi za ubistvo Josipa Dinješa (76) i Rozalije Palić (70), izjasnio se da nije kriv za dela koja mu se optužnicom stavljaju na teret, a na postavljena pitanja je odgovarao da nema pojma, uz česte izjave da se ne oseća dobro. Pretres je prekidan kako bi se okrivljeni "upristojio", potom i da se uradi veštačenje o njegovom zdravstvenom stanju. Iako je Slankamenac iz zatvora priveden na štakama, prethodni nalazi su pokazivali da je sposoban da prati suđenje. Posle višesatnih pokušaja da započne dokazni postupak na glavnom pretresu, sudija Zlata Jamušakov zakazala je ročišta za 12. i 13. decembar u 9 sati i to u prisustvu zatvorskog lekara. Ona je napomenula da će pre početka pretresa tim sudskih veštaka medicinske struke obaviti pregled okrivljenog.

Branilac Aleksandra Slankamenca, Maja Grujić navela je da on mora da iznese svoju odbranu, ali i da joj se poverio na pauzi suđenja kako mu je veoma loše. Grujićeva je sugerisala svom klijentu da se koncentriše, ali i da ima odgovornost za njegovu odbranu, te da će, kako je rekla, otkazati punomoć i vratiti mu pare.

Podsećamo, Slankamenca je policija uhapsila 24 časa, nakon što su beživotna tela Josipa Dinješa i Rozalije Palić 1. januara  pronađena u kući u Panonskoj ulici. Kod uhapšenog jenađeno zlato i novac koji je opljačkao nakon ubistva. On je tada priznao zločin policiji.

  • Dr

    30.11.2011 20:17
    horor iz komšiluka
    Čuj sad mu je loše, povraća mu se i usrao se. Kako mu je bilo baš skroz ok kada je počinio zločin?
    Jao jao kako su svi mudonje kada su jaki i bahati po ulicama dok šikaniraju one male drogerčiće, a oni samo što im ne puze i sve se šutaju u dupe da im budu samo makar u društvu. Koliko ih je bilo u mom komšiluku. Takva serija se svakodnevno mogla gledati ispred zgrada. Ubice, narkodileri, pulini od krupnijih gradskih njuški..... A kada ih stigne zakon onda su prave P****ce.
    Neka ga malo izmasiraju plavci pa će mu biti možda bolje. A bolje će biti i nama jer ćemo mirnije hodati ulicama.
  • Pezos

    30.11.2011 11:40
    Blamaža
    Kakva blamaža suda i pravosuđa u našoj banana državi. Dok je krao narodu i kupovo motore i drogu , bio je uračunljiv. Sad kad mu se konačno stalo na put sad će ga još proglasiti bolesnim i neuračinjivim.Oće mu o našem trošku plaćati i lečenje i posle godinu dve pustiti zbog dobrog vladanja da nastavi da nas krade i ubija. Više ništa nije iznenađenje u ovoj državi.

    Jedan od mnogih Cepingovih mušterija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.