Makro izbo mušteriju

Novosadska policija uhapsila je makroa Dejana K. (1981) osumnjičenog da je pokušao da ubije jednog Novosađanina koji je hteo da angažuje prostitutku.

Novosadska policija uhapsila je makroa Dejana K. (1981) osumnjičenog da je pokušao da ubije jednog Novosađanina koji je hteo da angažuje prostitutku.

Dejan se tereti da je juče, oko 18 časova, nožem ubo u stomak čoveka koji je došao u stan, po novinskom oglasu kojim su nuđene seksualne usluge.

Posle svađe sa ženom i muškarcem koji su bili u stanu, Novosađanin je pokušao da pobegne, ali su ga njih dvoje sustigli i oborili na zemlju, pa je tada i uboden.

Policija će Dejana sutra privesti na saslušanje istražnom sudiji.

  • Dražesna

    20.03.2010 10:29
    Najgori šljam je onaj koji koristi poziciju žene koja je zbog svog socijalnog statusa prinuđena da se bavi seksualnim radom.

    Off to Gulag with him!
  • uvijek budan

    20.03.2010 10:28
    bas me zanima
    da li ce ga ispitivati u vezi sa tim sto je ubo musteriju ili sto je makro. uglavnom nadrljaju prostitutke. a oni koji ih angazuju ili oni koji koriste njihove usluge... nikom nista!
    ima da mu se sudi i za jedno i za drugo!
    ali, kod nas... pripade mi muka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija