Pokušao da siluje dve žene u razmaku od 15 minuta

Novosađanin Alen L. (31) uhapšen je 2. juna zbog seksualnog napada na dve žene.
Novosađanin Alen L. (31) uhapšen je 2. juna zbog seksualnog napada na dve žene.

 

On se sumnjiči da je 30. maja, u Novom Sadu, oko ponoći, napao 51-godišnju Novosađanku na ulazu u njenu zgradu, a zatim, petnaest minuta kasnije, napao 25-godišnju devojku iz Temerina. Obe žrtve su uspele da se otrgnu napadaču, nakon čega je on pobegao.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o povratniku iz zatvora. Alen L. je, naime, devedesetih godina već činio slučna krivična dela, a odgovarao je i zbog pokušaja ubistva.

Alenu L. je određen pritvor i protiv njega je podneta je krivična prijava.

  • somko

    06.06.2012 13:11
    šta šta ćemo s njim ?
    NA LOMAĆU s njim. Sad će maltretirati žrtve posle svega što su preživele da ga nisu možda izazvale svojim ponašanjem ili oskudnom garderobom.
  • Milan

    06.06.2012 13:10
    @Milos
    @Milos - Slažem se sa vašim komentarom ali jedna ispravka: kastracijom se ne odsecaju organi! To je postupak odstranjivanja muških polnih žlezda smeštanih u testisima i za to je dovoljno napraviti hirurški rez. Ali naravno da to ništa ne bi rešilo jer ovakvi ljudi su pre svega bolesni u glavi.
  • @ Milos

    06.06.2012 10:19
    Ti bi verovatno onom ko bi ti silovao sestru, cerku, zenu ili majku skuvao kafu, ponudio rakiju i ratluk pa seo da popricas sa njim. Odveo bi ga kod cika doktora da mu pregleda mozak i da ga leci a verovatno bi ga i obilazio sa vremena na vreme da vidis kako je, jel se izlecio, resocijalizovao. Onda bi sa njim pod ruku isao u neku kreativnu radionicu . . . Zapamti, ovakva stoka se ne moze izleciti a to je praksa pokazala. Ne samo kod vec i na svih pet kontinenata, u bilo kojoj zemlji, u bilo kojoj kulturi, u bilo kom etnosu, u bilo kom verskom okruzenju. Stoka siluje iznova i iznova. Jedino resenje je da mu odseces pišu. I mnogo napredniji, kulturniji i bogatiji, sa daleko vecom svescu o ljudskim pravima od nas su pokusali lepim, ali su i oni skontali da ne vredi pa su i oni najdemokratskiji ove planete uveli kastraciju, neki upraznjavaju smrtnu kaznu a neki dozivotnu robiju. To su sve oni na koje se nasi politicari ugledaju i forsiraju put Srbije ka njima. Ako vec stremimo da budemo kao oni onda uvedimo kastraciju kao sto je i oni imaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija