Đilas: Nemam dogovor sa Vučićem

Lider Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da nema nikakav dogovor ni sa jednom strankom o formiranju nove vlade, pa ni sa Aleksandrom Vučićem.

Lider Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da nema nikakav dogovor ni sa jednom strankom o formiranju nove vlade, pa ni sa Aleksandrom Vučićem.

"Nismo se ni čuli ni videli mesecima. Od danas smo ovoj vladi najžešća opozicija", rekao je Đilas za "Blic", odgovarajući na spekulacije da između njega i Vučića postoji dogovor i da ćemo već u martu imati nove izbore.

Na primedbu lista da se stiče utisak u javnosti da ga Vučić čuva na mestu gradonačelnika Beograda, Đilas je odgovorio da su "Beograđani rekli ko treba da bude gradonačelnik".

Na primedbu da se čini da se PUPS cenka, Đilas je odgovorio da Milan Krkobabić nije ništa od njega tražio "osim da sprovodimo politiku koju smo zacrtali pre četiri godine". "Ne postoji nijedan razlog da tom čoveku ne verujem. Sve što je do sada rekao, to je i uradio", dodao je Đilas.

  • Seljak.

    27.11.2012 14:50
    Ode mast u propast
    Sahranio si demokratiju,ostao je jos jedan demokrata Cedo Jovanovic ali previse je mala stranka da bi uradila nesto.Dovidjenja Srbijo u srednji vek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.