Prelević: Dačić će morati da odustane od direktora policije

Bivši koministar policije Božo Prelević ocenio je da objavljivanje podataka o susretima Ivice Dačića sa pripadnikom Šarićevog narko klana četiri godine nakon što su se oni dogodili predstavlja deo političkog obračuna, čiji epilog je da će Dačić morati da odustane od svog kandidata za direktora policije, a možda i da će se ići na vanredne izbore.
Bivši koministar policije Božo Prelević ocenio je da objavljivanje podataka o susretima Ivice Dačića sa pripadnikom Šarićevog narko klana četiri godine nakon što su se oni dogodili predstavlja deo političkog obračuna, čiji epilog je da će Dačić morati da odustane od svog kandidata za direktora policije, a možda i da će se ići na vanredne izbore.

Epilog čitavog obračuna, koji je, primećuje Prelević, počeo skrivenom kamerom u kojoj je učestvovao Dačić i impliciranjem njegovog bivšeg šefa kabineta Branka Lazarevića kao saradnika Šarićevog klana, ima dva scenarija.

"Najmanje što će Dačić morati da da to je mesto direktora policije, a u igri su i izbori. Pretpostavljam da ovo ne može lako da se reši kroz rekonstrukciju vlade. Sve u ovom trenutku ide ka izborima", smatra Prelević.

Prelević, međutim, ukazuje da je u svemu tome učestvovao samo deo policije, koji je imao te podatke i naglašava da bi, kao građanin, voleo da čuje ko se sve sastajao na taj način, a ne da se, prilikom formiranja sledeće vlade, iznose novi podaci o tome.

  • Dačićev simpatizer

    04.02.2013 12:22
    jadan čovek
    a što Tadić ne ide u zatvor i on se sastajao sa pripadnicima Šarićevog klana. Ma strasno mu namestaju jadnom coveku, bas su ga pritegli
  • 04.02.2013 11:30
    Pa ti novi , mladi i cisti su odavno pobegli iz zemlje. Ovi sto su ostali nisu vise novi a nisu vise ni cisti.
  • 04.02.2013 10:26
    Naravno, i ja želim da znam sva imena, da znam kome ću dati glas na izborima, jer posle je kasno.
    Dosta je prevara i laži, da se zna ko je ko u ovoj državi, jer činjenica je, neko mora voditi državu, pa hajde, karte na sto da vidimo koga imamo i da li uopšte imamo koga da biramo, ili su svi ogrezli u korupciji, aferama, krađama... Ako jesu, da se jave novi, mladi , čisti, koji su tek na početku i imaju sveže ideje. Makar u početku da nas obraduju, poštede i da nam nešto krene, a posle -ima vremena - i oni će krenuti stopama svojih starijih uzora, praviće afere, postaće korumpirani...
    Jer TO je politika, ZATO se i postaje političar. MOĆ i VLAST menjaju čoveka, pa čak i jagnje pretvaraju u vuka i lukavu lisicu.
    Ovde potpuno odgovara ona narodna izreka-vuk u jagnjećoj koži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.