Uhvaćen trovač mačaka iz Gornjeg Milanovca

M. R. iz Gornjeg Milanovca priznao je u policiji da je u centru tog grada trovao mačke "kreozanom", zabranjenom hemikalijom kojom su nedavno trovani i psi u Novom Sadu.
M. R. iz Gornjeg Milanovca priznao je u policiji da je u centru tog grada trovao mačke "kreozanom", zabranjenom hemikalijom kojom su nedavno trovani i psi u Novom Sadu.

Nezadovoljni građani i organizacije za zaštitu životinja odlučili su da ne tuže svog sugrađanina, ali su na bilbordu u centru grada napisali: "Bezdušniče šta su ti mačke krive, čemu se nadaš u životu".

Desetak otrovanih mačaka izazvalo je nezadovoljstvo građana, budući da su u pitanju bile uglavnom kućne ljubimice koje su boravile u stanovima.

U policijskim i inspekcijskim zapisnicima se navodi da je M.R. pretio da će otrovati mačke, a kada su ga komšije upozorile da to ne čini rekao je da će "raditi" oružje.

Zanimljivo je da je komunalni inspektor iz ovog grada Predrag Drčelić konstatovao da su mačke otrovane kiselinom iz akumulatora, ali je na kraju ipak utvrđeno da je u pitanju "kreozan" koji je zabranjen, jer spada u grupu jakih nervnih otrova.

  • 04.02.2013 14:04
    Psihopata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija