Pretnje smrću Bojanu Pajtiću

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić dobio je anonimno pismo u kojem mu se preti smrću, saopštio je Biro za odnose s javnošću pri pokrajinskoj vladi.
Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić dobio je anonimno pismo u kojem mu se preti smrću, saopštio je Biro za odnose s javnošću pri pokrajinskoj vladi.

U pismu je osoba, koja se predstavila kao veteran iz ratova u Hrvatskoj i Bosni, navela da će Pajtiću, zato što "sprema mrak nad našom Vojvodinom", biti presuđeno "trofejnim valterom".

U saopštenju se navodi da "neodmerene i zapaljive izjave čelnika SNS, SPS, DSS-a i Dveri, povodom predloga Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine i dalje izazivaju posledice".

Pored pretnji plakatima, grafitima i anonimnim telefonskim pozivima, kako se navodi u saopštenju, predsednik pokrajinske vlade je dobio i ovo anonimno preteće pismo.

Vlada Vojvodine ponovo opominje sve stranke koje su protiv ustavnih i zakonskih prava građana Vojvodine da povedu računa o kvalifikacijama koje javno iznose, jer neodgovorne izjave stvaraju zapaljivu atmosferu i podele među građanima, rađaju ekstremizam i potencijalno ugrožavaju živote ljudi, navodi se u saopštenju.

  • paxoco

    19.04.2013 06:12
    KO O ČEMU KU . . A O POŠTENJU!
    Nisam za nasilje, kriminal i lopovluk, ali mi je dosta više da slušam o ljudima koji se 13 godina bore za evropske vrednosti, a jedino što su uspeli da urade to je da su upropastili privredu, stvorili nezapameneću socijalnu krizu i sada pomoću politike i medija hoće od sebe da naprave žrtve koje su ugrožene od odredjene kategroje društva koju su oni stvorili. Zaista je previše i nemojte nas više zajeba..ti!.
  • Mladi Deda

    19.04.2013 05:43
    Građani Vojvodine
    Nije isto što i Vojvođani. "Što je više kleveta i laži, Pajtić nam je miliji i draži." Možete da puknete od muke.
  • salajcanka

    19.04.2013 04:50
    sinoc...
    legao mi neko na zvono kao da je uzbuna, otvorim, ,,mi smo iz sns, skupljamo potpise,,! ne mogu da verujem, ,,sklanjajte mi se sa kapije i to odmah,,! e to je silovanje naroda, na njihov nacin, sramota i bruka sta ovaj moj grad dozivljava! sta se desava sa ovim narodom, uopste mi nije jasno! takva manipulacija onih koji su sebi omogucili poziciju i moc i vlast, a ovi glupavi potcinjeni, kao omadjijani, ostrasceni, ne daj boze veceg zla, tesko nama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.