Novosađanin uhapšen zbog prodaje kokaina

Kriminalistička policija uhapsila je dvadesetsedmogodišnjeg Novosađanina V. A. zbog sumnje da je prodavao drogu.
Kriminalistička policija uhapsila je dvadesetsedmogodišnjeg Novosađanina V. A. zbog sumnje da je prodavao drogu.

Pretresom njegovog stana policija je pronašla oko 20 grama praha za koji se sumnja da je kokain, vagicu za precizno merenje i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

On će uz krivičnu prijavu biti doveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu na saslušanje.

  • S.

    10.05.2013 07:26
    @Ostoja, sudjenje i sluzi da bi se utvrdilo da li taj neko truje nasu decu. Takvim genijalcima koji bi bez sudjenja da sprovode kazne bi prvima trebalo podmetnuti krivicna dela pa da se opamete.
  • posmatrac

    09.05.2013 17:24
    ostoja-smrtan kazna
    A ko tera decu da se drogiraju? Mene su roditelji vaspitali da od nepoznatih nista ne uzimam,a taj otrov me ne interesuje...Mogu da mi ga nude u izobilje,ne hvala..Svi smo svesni posledica drogiranja
  • Ostoja

    09.05.2013 14:07
    SMRTNA Kazna
    svima koji unistavaju i truju nasu decu odmah bez sudjenja kao u Saudijskoj, Tajlandu, Kini smrtna kazna pa da vidimo ko ce da prodaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija