VIDEO: Naoružan "kratežom" upao u skupštinu Pančeva

Pančevačka policija je danas oko 12.30 uhapsila D.A. (51) iz Pančeva koji je naoružan "kratežom" ušao u zgradu Gradske uprave i zatražio razgovor sa zamenikom gradonačelnika.
Pančevačka policija je danas oko 12.30 uhapsila D.A. (51) iz Pančeva koji je naoružan "kratežom" ušao u zgradu Gradske uprave i zatražio razgovor sa zamenikom gradonačelnika.

Nakon razgovora s obezbeđenjem, on je izašao i ispred zgrade napunio pušku.

Desetak policajaca i jedan pregovarač stigli su dva-tri minuta kasnije i okružili čoveka.

Nakon kratkih pregovora, D.A. je spustio oružje na pločnik ispred sebe, a potom su policajci uspeli da ga obore i uhapse.

U incidentu niko nije povređen, a policija je obezbeđivala okolinu Gradske uprave.

D.A. je ostao bez radnog mesta nakon gašenja pančevačke pivare, i nakon toga nije uspeo da nađe posao, pa je o tome hteo da razgovara sa zamenikom gradonačelnika, rekli su pripadnici obezbeđenja Gradske uprave.

Pre ulaska u zgradu on je čoveku koji iznajmljuje dečje automobile na struju ispred Gradske uprave rekao da skloni svu decu s platoa, ispričali su očevici.

  • pawlle

    11.06.2013 17:46
    tako bi svi trebali
  • Aca B.

    11.06.2013 13:52
    Samo da primetim: na 00:20 ćelavi policajac šutira ovog nesrećnika iako očigledno više ne predstavlja nikakvu opasnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.