Izrešetao oca devojke koja mu je ubila sina

Nikola Šćepanović (55), iz Kuršumlije, otac pokojnog Nenada (26) koga je pre dve godine ubila devojka Maja Milanović (25), ubio je u četvrtak popodne njenog oca Zorana (49). Ubistvo se dogodilo ispred kuće Milanovića u Njegoševoj ulici u kuršumlijskom naselju Baćoglava.
Nikola Šćepanović (55), iz Kuršumlije, otac pokojnog Nenada (26) koga je pre dve godine ubila devojka Maja Milanović (25), ubio je u četvrtak popodne njenog oca Zorana (49). Ubistvo se dogodilo ispred kuće Milanovića u Njegoševoj ulici u kuršumlijskom naselju Baćoglava.

"Tragedija se dogodila oko 15:30 časova dok je Zoran sedeo ispred kafane koja se nalazi u prizemlju kuće, gde je držao improvizovanu tezgu za prodaju voća i povrća. Dok je sedeo pokraj tezge, Nikola je naišao kolima, stao i ispalio više metaka iz pištolja u Nikolu", ističe izvor "Novosti" blizak istražnim organima.

Ubistvo se dogodilo ispred kuće Milanovića, gde on u prizemlju drži kafanu, a prema nezvaničnim informacijama Šćepanović je u njega ispalio devet hitaca iz pištolja a zatim otišao u policiju i predao se.

"Nikola je danas nekoliko puta prolazio kolima pored kuće, kao da je čekao kada će Zoran da izađe. Kako sam čuo, Zoran je oko 15 sati izašao i seo za jedan sto u bašti svoje kafane. Tada je naišao Nikola i pucao u njega", kaže jedan od komšija Milanovića.

Podsetimo, pre dve godine Maja Milanović je posle kratke svađe sa Nenadom u kafiću otišla do njegove kuće i ušla u njegovu sobu. Pošto je često dolazila kod Nenada, znala je gde se nalazi pištolj. Kada je on došao za njom, ona ga je upucala, i za to ubistvo osuđena je na devet godina zatvora, čime su Šćepanovići bili veoma nezadovoljni, jer su smatrali da kazna treba da bude duža.

  • Osoba M

    23.07.2013 06:37
    @Pacijent
    Sitne su to ribe, kad se okurazimo ove foteljase da skidamo, onda ce da bude nesto.
  • Pacijent

    19.07.2013 09:54
    Normalno
    Konacno je narod poceo da uzima pravdu u svoje ruke.Nazalost kad sudovi nerade kako treba svoj posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.