Saobraćajci uzimali od vozača od 500 do 3.000 dinara

Saobraćajni policajci iz Niša M. D., V. A. i B. J. uhapšeni su zbog sumnje da su od vozača uzimali od 500 dinara do 3.000 kako im ne bi pisali prekršajne prijave.

Saobraćajni policajci iz Niša M. D., V. A. i B. J. uhapšeni su zbog sumnje da su od vozača uzimali od 500 dinara do 3.000 kako im ne bi pisali prekršajne prijave.

Portparolka Višeg suda u Nišu Tamara Savić Cvetanović kazala je da je nakon saslušanja istražni sudija doneo rešenje o pokretanju istrage protiv osumnjičenih i odredio im pritvor do mesec dana.

Policajci su otkriveni u akciji Sektora unutrašnje kontrole MUP-a. Utvrđeno je da su od vozača koje bi uhvatili u prekršaju uzimali najčešće po 1.000 dinara. - Osumnjičena trojka je pod istragom da je počinila produženo krivično delo primanja mita, dok se B. J. sumnjiči i za zloupotrebu službenog položaja - izjavila je Tamara Savić Cvetanović.

Od kada je pre nekoliko meseci na mesto načelnika niške policije imenovan Srđan Grekulović, disciplinski postupci su pokrenuti protiv 111 policajaca koji su se ogrešili o pravila službe, dok su šestorica saobraćajaca suspendovana.

  • 100%taksista

    09.08.2013 20:57
    TRANSPORT
    Svaki saobracajac ako radi -po propisu- za 3 god. kupi stan, za jos 3 Sleper, a ako ima -zdravlja- za jos10 god. rada otvvara Transped....
  • member

    09.08.2013 10:43
    a puna imena?
  • dex

    09.08.2013 09:49
    Hahaha
    Hahahahaha, pa da li ste vi normalni!?! Hahahahaha! Da li u ovoj jadnoj zemlji postoji vozac koji nije pokusao na taj nacin da izbegne prijavu???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija