Potvrđena optužnica za Azotaru dva

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal protiv okrivljenih u predmetu "Azotara dva", saopšteno je danas iz tog suda.
Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal protiv okrivljenih u predmetu "Azotara dva", saopšteno je danas iz tog suda.

Na osnovu prikupljenih dokaza sumnja se da su okrivljeni učinili krivična dela koja im se stavljaju na teret, navodi Specijalni sud. Protiv ovog rešenja okrivljeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Optužnica tereti Radosava Vujačića, Mihaila Grujića, Vere Isaković, Branka Jurišića, Slavka Guberinića, Radivoja Božovića, Draga Stojakovića, Vlada Krkovića, Danojla Matijaševića, Draga Popina, Sašu Ostojića, Predraga Vujačića, Anitu Matić, Radoslava Stojanovića, Gorana Čolakovića, Čedu Brborića, Brankicu Bilić, Dragana Šuka i Sretu Miletića, zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu.

Optužnicom su obuhvaćeni i Bojan Joksimović i Milisav Filipić, Zoran Mijajlović, Sava Roganović, i Vidoje Tomić, zbog zloupotreba položaja odgovornog lica pomaganjem, kao i Branko Jelić zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica.

  • Ilija

    16.10.2013 11:00
    * * * *
    Većina Crnogorski kadrovi od Ravno Selo i Vrbas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija