Vučić predlaže vanredne izbore

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će predložiti predsedništvu stranke da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će predložiti predsedništvu stranke da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.

Potpredsednik stranke Nebojša Stefanović izjavio je da očekuje da Predsedništvo SNS ubedljivom većinom podrži taj predlog i da će ta stranka predložiti da se, zbog racionalnosti, izbori održe 16. marta zajedno sa izborima u Beogradu i još nekoliko opština u Srbiji.

Stefanović je novinarima rekao da je najznačajniji razlog zbog kojeg treba ići na izbore to što je građanima potrebna "brza traka i neuporedivo brže napredovanje".

Na izbornoj skupštini SNS, Aleksandar Vučić je jednoglasno ponovo izabran za lidera te stranke. On je bio jedini kandidat.

  • Pera

    28.01.2014 06:23
    to je svakako i najbolje resenje,da bi vuciceva stranka dobila jos veci legitimitet i kapacitet u vodjenju drave.
  • Pera

    27.01.2014 10:09
    to je svakako i najbolje resenje,da bi vuciceva stranka dobila jos veci legitimitet i kapacitet u vodjenju drave.
  • сви су исти

    25.01.2014 18:54
    гласам за себе
    Ето нове забаве за широке народне масе.
    Сада ће неки да живе од коментарисања разноразних препуцавања између ликова који раде ИСКЉУЧИВО за своје боље, а неки ће опет да добију "поклон пакете" уља и шећера или пар црвених. Хоће ли можда бити забрањено и СТРОГО контролисано такво подмићивање сиромашног народа? Чисто сумњам, то је систем који "добија" док грађани истовремено губе.
    ДАБОГДА ПРЕСЕЛО СВАКОМ КО УЗМЕ "НАГРАДУ" ЗА ГЛАСАЊЕ! Да ли сада расте цена по страначком коментару на разним порталима. Ботови стиже плата!

    Ако ништа друго бар се радујем одласку СПС у историју. То жути нису успели.

    Имам још један предлог за нашег господара Вучића:
    Распишите о истом трошку и градске изборе у Новом Саду, народ више не може да трпи ове СПО, ДДД, РДС, трећепозивце... Одраше нам кожу са леђа.
    Ако их будете штитили, нећете баш тако добро проћи у Новом Саду и Војводини, гарантујем.

    А кад смо већ ту, распишите и покрајинске изборе. Доста је било препуцавања шта је чије и ко има веће право и подршку. Састави се нови покрајински парламент са важећом вољом грађана па да покушамо да кренемо напред.

    Мада сумњам да нас пресвучени радикали воде у бољу будућност. Ово више личи на Колумба кад је кренуо преко океана. Или ћемо стићи у Индију/ЕУ или нас неће бити. Кад смо већ скинули панталоне, сада нам најављују још нових услова. Чак нас и Хрвати коче, што и није било неочекивано.
    На крају крајева, ни Колумбо није стигао где је кренуо, али он је направио велику ствар. Ови нису за велике ствари, више за неко шибицарење по упропаштеној Србији.

    Видећемо колико ће бити неважећих листића и ко ће сада да рекламира џакове са покраденим гласовима, баш као и последице за оне који буду манипулисали изборном "вољом" грађана.

    Наздравље нам "избори"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija