Otkazana Parada ponosa

"Parada ponosa" koja je trebalo da se održi 31. maja, otkazana je do daljnjeg zbog katastrofalne situacije sa poplavama.
"Parada ponosa" koja je trebalo da se održi 31. maja, otkazana je do daljnjeg zbog katastrofalne situacije sa poplavama.

"Aktivisti LGBT organizacija su već na terenu. Pomažu u odbrani od poplave, skupljaju hranu, odeću, obuću i koriste sva raspoloživa sredstva kako bi pomogli ugroženom stanovništvu", stoji u saopštenju organizatora.

Dalje se naavodi da "u ovom tragičnom trenutku smatramo neprimerenim održavanje bilo kakvih javnih manifestacija."

O terminu održavanju Nedelje ponosa javnost će biti blagovremenom obaveštena.

  • b

    17.05.2014 18:23
    @ core
    ne možeš imbecilima objasniti pa čak i kad im jasno sve piše ispred nosa
  • 17.05.2014 18:05
    @core
    Oni kojima je zanimanje LGBT aktivista nisu na terenu, to ti garantujem. Oni jednostavno nemaju naviku da brinu o drugima, samo o svojim donacijama.

    Normalni građani LGBT populacije sigurno jesu, jer su suočeni sa istim problemima koje imaju svi normalni građani.

    I na tarabi piše ona stvar pa nije.
  • core

    17.05.2014 15:16
    Pa jel vi citate tekst? Stoji lepo u tekstu: ""Aktivisti LGBT organizacija su već na terenu. Pomažu u odbrani od poplave, skupljaju hranu, odeću, obuću i koriste sva raspoloživa sredstva kako bi pomogli ugroženom stanovništvu", stoji u saopštenju organizatora.".

    Podrska za ovaj gest!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.