Babić: DS falsifikovala navodni plagijat doktorata Stefanovića

Šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke Zoran Babić optužio je danas Demokratsku stranku da je falsifikatima navodnog plagijata doktorske disertacije Nebojše Stefanovića pokušala da ga diskredituje kao građanina i ministra unutrašnjih poslova.
Šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke Zoran Babić optužio je danas Demokratsku stranku da je falsifikatima navodnog plagijata doktorske disertacije Nebojše Stefanovića pokušala da ga diskredituje kao građanina i ministra unutrašnjih poslova.

On je, međutim, upozorio da je falsifikat krivično delo i da bi za to neko trebalo da odgovara.

Babić je na Odboru za obrazovanje u republičkom parlamentu ocenio da je za ovo pitanje veoma važno, kako je rekao, kada, ko i sa čime kreće u ovu harangu protiv vlade, Stefanovića, ali i protiv premijera Aleksandra Vučića, harange u kojoj se ne preza ni od korišćenja premijerove porodice i sina.

Babić je rekao da SNS neće bežati od legalne političke borbe. "Ne bežimo da suočimo stavove. Ne bežimo da dajemo različita rešenja, ali borba na osnovu krivotvorenja, na osnovu falsfikata je krivično delo gospodo iz DS koji ste politizovali ovu temu a to ste priznali da željom da falsifikatom urušite ministra Stefanovića i Vladu Srbije", rekao je Babić.

  • 11.06.2014 07:43
    ode sve u Honduras
    Onda,po svemu izlazi da je taj Megatrend osnovan sa jedinim ciljem da politicarima dodeljuje razne diplome,vec prema potrebi.Ah,da zaboravih i estradnim zvezdama takodje!
    Zar je ova zemlja postala bas takva sprdnja?
  • ovaj

    10.06.2014 03:37
    navijac
    je plagijat politicara
  • Maslina

    08.06.2014 00:01
    Ne obaziri se!
    Ma naravno da je legalno doktorirao. Ne treba se ni obazirati na kojekakve izmišljotine ovih iz DS-a

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.