Žigolo milijarderki na prevaru izvukao milione

Suzane Klaten (48), najbogatija žena u Nemačkoj i 35. osoba na "Forbsovoj" listi najbogatijih na svetu, izjavila je na sudu da je iz ljubavi dala gotovo sedam miliona evra žigolu, koji je kasnije optužen za ucenu.
Suzane Klaten (48), najbogatija žena u Nemačkoj i 35. osoba na "Forbsovoj" listi najbogatijih na svetu, izjavila je na sudu da je iz ljubavi dala gotovo sedam miliona evra žigolu, koji je kasnije optužen za ucenu.

Majka troje dece, čije se bogatstvo, pre svega zahvaljujući akcijama u kompaniji BMW i hemijskom koncernu "Altana", procenjuje na više od 6,7 milijardi evra, zaljubila se u Helga Sgarbija (46) nakon što ga je upoznala u luksuznom hotelu u Austriji. Klatenova je odmah pala na njegov šarm, ali se kasnije ispostavilo da je njihovo upoznavanje deo zavere koju je organizovao iscelitelj i mistik Ernani Bareta, čije je suđenje danas počelo u Peskari.

Klatenova je drhtavim glasom ispričala kako se zaljubila u Sgarbija, nakon što ga je upoznala u luksuznom spa centru u Insbruku. Bivši investicioni bankar joj se predstavio kao specijalni savetnik švajcarske vlade i ispričao joj niz laži, zaveo je i u roku od nekoliko nedelja postali su ljubavnici.

Međutim, godinu dana kasnije, stvari su poprimile dramatičan tok. Sgarbi je Klatenovoj ispričao da ga progoni mafija zato što je u Majamiju kolima zgazio kumovu ćerku. "Prvi put kada mi je zatražio novac, dala sam mu sedam miliona evra - ne zato što me je ucenjivao, već iz čiste ljubavi", izjavila je bogata naslednica.

Posle toga Sgarbi joj je zatražio novac još nekoliko puta, a policiji se obratila kada je od nje tražio 45 miliona evra, pod pretnjom da će objaviti njihovu ljubavnu vezu.

"Sastali smo se u hotelu "Holidej in" u Minhenu, gde mi je pokazao dve fotografije", ispričala je ona. Na jednoj od njih su oboje bili nagi.
Sgarbija je 2009. uhapsila nemačka policija, nakon čega je u Minhenu osuđen na šest godina zatvora. Bareti se sudi u njegovom rodnom gradu Peskari, nakon što su ga uhapsili italijanski detektivi. Tokom pretresa njegove kuće u različitim skrovištima pronađeno je 2,5 miliona evra u svežnjevima.

Prema tvrdnjama policije, Bareta stoji iza zavere u okviru koje je Sgarbi sniman tokom intimnih odnosa sa Klatenovom i drugim ženama.

  • Uncut

    28.04.2011 17:00
    @Sasha
    ...ali glupa !
  • Sasha

    28.04.2011 15:26
    Lepa žena...
    Lepa žena...
  • Joca

    28.04.2011 07:37
    Eh
    Pametan covek... a ja, da sam svakoj samo po dinar uzeo... eh, gde bi mi bio kraj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet