Titel: Ceo odbor SDPS-a "preleteo" u LSV

Kompletan Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Srbije Titel prešao je u Ligu socijaldemokrata Vojvodine, saopštio je LSV.

Doskorašnji predsednik OO SDPS Beldi Vilmoš je napomenuo da su se na prelazak u Opštinski odbor LSV odlučili jer nisu želeli više da trpe ucene i pritiske pod kojima su bili poslednjih šest meseci.

"Poslednjih šest meseci smo trpeli pritiske i ucene, a od pre 4-5 dana smo bili još pritisnuti da moramo da idemo na listu sa SNS, što mi nismo želeli", kazao je Beldi nakon potpisivanja pristupnice LSV.

Zamenik šefa Izbornog štaba Bačka LSV Duško Radaković je naglasio i da je neupitna bliskost sada već bivših članova SDPS-a i LSV. On je dodao i da su novi članovi LSV iz Titela u Ligi prepoznali stavove kojima i oni sami teže, kao što su autonomija Vojvodine, antifašizam i visok nivo aktivizma.

Autor: 021

  • djole

    08.03.2016 11:22
    "Zamenik šefa Izbornog štaba Bačka LSV Duško Radaković" !!! Zar ovaj lik nije iz Kikinde? A Kikinda je čini mi se u Banatu.
  • vredi razmisliti

    07.03.2016 18:44
    prepoznali vrednosti, ma daj koja farsa, ako taj predsednik uspe za nedelju dana da definise aktivizam dozivotno cu glasati za njega, ds u koaliciji sa lsv, ddd u koaliciji sa sns, ds u koaliciji sa ddd, u prevodu svi sa svima spavali, mi nemamo politicku scenu imamo kupleraj samo na izborima glasamo ko ce da bude Madam kupleraja
  • bot

    07.03.2016 17:20
    bot
    Lsv? Daj bre........ko jos podrzava tu njihovu?ideologiju???? Samo prazne glave, prazne !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.