Bajatović: Vojvođanska vlast "apsolutno katastrofalna"

Potpredsednik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da je politika DS-a i LSV-a u Vojvodini pala i dodao da je izlaz iz krize u pokrajini u izborima, ukoliko demokrate nastave svoju "autističnu politiku".
Potpredsednik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da je politika DS-a i LSV-a u Vojvodini pala i dodao da je izlaz iz krize u pokrajini u izborima, ukoliko demokrate nastave svoju "autističnu politiku".

"Politika onih koji su sve ovo vreme tvrdili da su ‘jedini pravi’ predstavnici Vojvodine, a to su pre svega DS i LSV, jednostavno je pala. Pala je na polju prava, na ekonomskim pokazateljima i na volji građana", rekao je Bajatović u intervjuu novosadskom "Dnevniku". On smatra da aktuelna pokrajinska vlast, koju predvodi DS, "nema pozitivnih rezultata, nego su oni apsolutno katastrofalni" i dodaje da umesto odgovora na sporna pitanja poput Razvojne banke, Fonda za kapitalna ulaganja i drugih, "demokrate spočitavaju opoziciji da hoće po svaku cenu da uzme vlast u Vojvodini".

Bajatović je istakao da su SVM, SNS i SPS ponudili politički dijalog, "kao izlaz iz svekolike krize u Vojvodini", jer u tim strankama smatraju da se može postići saglasnost o dovoljnom broju tema koje su u interesu građana. Međutim, kao je dodao, DS-u je bio problem "čak i da sedne sa nama is SPS-a, SNS-a, DS S-a, SRS-a...", kazao je Bajatović.

U vezi sa započetim razgovorima i pregovorima o rešavanju problema u pokrajini, on je ocenio da je "namera Lige socijaldemokrata Vojvodine otvoreno trgovačka - da se što bolje interesno-politički pozicionira", a da je "taktika Demokratske stranke da kupuje vreme".

  • Scotch Bonnet

    28.09.2014 15:27
    Bajato je samo bajato
    Obraz ko traktorska guma!
  • Nebojša

    28.09.2014 14:51
    hahaha
    Ti se javljaš nekom nešto da kažeš?
    Sad je izjava poslebno dobila ne težini :)
    Pokri se ušima i natrći se da ti ruje pakuju lovu u čma!
  • Jelena

    28.09.2014 12:40
    Samo ti cuti!
    Dokle god su u koalicijama lopovi i gubitasi poput ovog "strucnjaka" i njemu slicnih, a sve istih njuski koje nam godinama jasu po Vojvodini, nema boljitka. Mialim da vecinu nas ne zanima koja stranka je na vlasti ukoliko ima prvo strucan, a potom i kadar koji je voljan da radi na poboljasanju ekonomije pokrajine i drzave, a ne svog dzepa! Stoga Bajatovicu, Mirovicu, Gojkoviceva, Canku, Novakovicu, Pajticu i svi olosi koje nisam pomenula sjasite vise sa nasih grbaca, pukose nam ledja od vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina