Kompanija priredila orgije za zaposlene

Nemačka kompanija "Minhen re", jedna od najvećih osiguravajućih kuća na svetu, nagradila je svoje najbolje službenike žurkom na kojoj su mogli da koriste usluge prostitutki.
Nemačka kompanija "Minhen re", jedna od najvećih osiguravajućih kuća na svetu, nagradila je svoje najbolje službenike žurkom na kojoj su mogli da koriste usluge prostitutki.

"Minhen re" pruža uslugu dodatnog osiguranja, odnosno funkcioniše kao osiguravajuća kuća za druge osiguravajuće kuće.

Portparol jednog njenog odeljenja izjavio je za BBC da je nagradna žurka za prodavce osiguranja održana 2007. godine, i da su ljudi koji su organizovali ovaj događaj u međuvremenu napustili kompaniju.

Skup za oko 100 gostiju i 20 prostitutki održan je u termalnoj banji u Budimpešti, kao nagrada za najuspešnije službenike.

Nemački poslovni list "Handelsblat" piše da su prostitutke nosile na rukama oznake u bojama koje su sugerisale da su "na raspolaganju", i da bi posle svake pružene usluge dobijale pečat na donji deo ruke.

Neimenovani učesnik ove zabave rekao je da su gosti mogli da odvedu žene u krevete u okviru banje i da "rade sa njima šta su god želeli".
"Žene su nosile crvene i žute narukvice. Jedne su bile hostese, a druge bi vam ispunile svaku želju. Bile su tu i žene sa belim narukvicama. One su bile rezervisane za članove upravnog odbora i najbolje prodavce", rekao je ovaj učesnik.

Portparol odeljenja kompanije "Minhen re" potvrdio je da se žurka dogodila, ali je rekao da to nije uobičajeni način nagrađivanja najboljih radnika.

  • Andro

    19.05.2011 18:33
    !!
    Nije loša ideja, uopšte nije loša ideja. Čak, u vreme krize, ne moraju se ni angažovati prostitutke...
  • 19.05.2011 17:37
    Kod nas bi mogli da organizuju neke sindikalne prostitutke na 12 rata, bez kamate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.