FOTO: Ministarka u seksi izdanju

Ministarka u Vladi Rumunije, Elena Udrea pozirala je za naslovnu stranicu magazina "Tabu", specijalno izdanje njoj posvećeno, u poprilično izazovnoj odeći.
Ministarka u Vladi Rumunije, Elena Udrea pozirala je za naslovnu stranicu magazina "Tabu", specijalno izdanje njoj posvećeno, u poprilično izazovnoj odeći.

Ministarka turizma je na naslovnoj strani magazina prikazana kao atraktivna plavuša u mini haljinici, lakovanim čizmama i s jednostavnim nakitom. Ona je iskustvo sa snimanja podelila i s obožavaocima na svom blogu, na kojem je objavila i fotografije. "Postojale su neke žene koje su imale kapacitet da dokažu da nisu samo jednostavne radnice. To su snažne žene koje su promenile način vođenja politike u svetu. Dokazale su da mogu biti čak i bolje od muškaraca u igri koju su oni izmislili", napisala je Elena.

Modno osvešćena Elena je već bila kritikovana zbog pojavljivanja na naslovnim stranama u golišavom izdanju. Jedan kritičar joj je poručio da je šteta što nije toliko oštra u politici, kao što je u pokazivanju tela.

Pored toga što važi za vrlo seksi i provokativno obučenu ministarku, Elena Udrea je u Rumuniji poznata i po korumpiranosti. Rumunska javnost smatra da novac koji stiže iz EU fondova za razvoj zemlje, ministarka pere preko firme svoga supruga - poznatog biznismena Dorina Kokosa.

  • Branko

    06.11.2011 10:15
    Kao i nase
    Stajling je kao kod nasih sponzorusa, pevaljki, kojekakvih "voditeljki" i "prezenterki", a imamli smo i mi slicnih individua i u pokrajinskoj i u republickoj skupstini i vladi - samo se malo prisetite nadobudnih, bahatih i supljih tikava!
  • OK

    05.11.2011 19:02
    Sad mi je jasno...
    ...kako je došla do ministarskog mesta ;)
  • 05.11.2011 14:03
    Mogao bi i Velja sa plavom perikom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.