VIDEO: Polio se kantom fekalija i nominovao političare

"Ledeni izazov" je u BiH poprimio novi oblik nakon što se jedan građanin Bihaća polio kantom punom fekalija i nominovao političare.

"Ledeni izazov" je u BiH poprimio novi oblik nakon što se jedan građanin Bihaća polio kantom punom fekalija i nominovao političare.

Naime, na portalu Jutjub pojavio se snimak ovog stanovnika BiH koji kaže da je odlučio da promeni pravila i da se umesto ledom polije kantom punom fekalija i pri tome je "nominovao" političare od lokalnog do federalnog nivoa da isto urade u roku od 24 sata.

  • observer

    26.08.2014 05:57
    car
    Ni sa ledom nije prijatno, treba imati i u glavi i u srcu, a i malo niže snage da se ovo uradi. Originalan je bosanski car i kivan na političare i na životnu situaciju na Balkanu. Simbolika je višeslojna i svi moramo da se zamislimo i zaključimo do kog nivoa su nas doveli političari izabrani na demokratski način.
  • xy

    25.08.2014 19:01
    kakav idiot!
  • pawlle

    25.08.2014 16:46
    care

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.