FOTO: Toples parada u Njujorku

U Njujorku je obeležen "Go Topless Day" paradom toples žena koje su želele da upozore na diskriminaciju žena.
U Njujorku je obeležen "Go Topless Day" paradom toples žena koje su želele da upozore na diskriminaciju žena.

Ovim događajem želelo je da se ukaže na činjenicu da muškarci u toplesu smeju da paradiraju, dok je to ženama u većini zemalja sveta zakonom zabranjeno.

Zato su se žene okupile na Menhetnu s plakatima i transparentima, i u toplesu tražile ispravljanje nepravde.

"Pokažite gole bradavice na Instagramu i slika će vam biti obrisana bez obzira ako na njoj možda dojite dete. Naravno, muške bradavice im nisu problem", upozorila je jedna od učesnica parade.

  • Pera

    26.08.2014 05:50
    Nikad mi neće biti jasno ovo zamagljivanje bradavica...
  • xy

    25.08.2014 19:06
    Ovo je za poštovanu redakciju i urednika: zamagljujete bradavice na ženskim grudima??? Počeli ste da imitirate sajt RTS-a?
    Koja je svrha ovog postupka kad na istoj ovoj stranici možemo, iz dana u dan, pročitati, recimo, kako da jezikom što bolje stimulišemo partnerov penis i slične tekstove...
    ko je ovde lud?
    Ili vas je SPC toliko pritisla moralisanjem da nemate kud?
    Ovo pišem u najboljoj nameri jer mi je žao da se pretvorite u puritanski medij. Smatram da bi takav pravac bio sramotan za 021.
    sve najbolje.
  • nebesky

    25.08.2014 17:02
    Bradavice
    Zašto niste "zamaglili" muške bradavice? Ima ko se "pali" na nj'!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.