VIDEO: Lekar iz Niša izrešetan u Bečićima

Lekar iz Niša Dragan Zečević (69) ubijen je danas u pucnjavi u Bečićima.

On i Budvanin Đorđe Boreta (32) ubijeni su oko 11 časova u kafe-baru "Trofej" rafalima iz automatskog oružja, koje je zasad nepoznati napadač ispalio sa motora u pokretu koji je vozio njegov saučesnik, pišu "Novosti". Tom prilikom teško je ranjen vlasnik kafea Ivo Stanišić.

Posle ispaljenih hitaca, ubice su se izgubile u nepoznatom pravcu, a blokada svih saobraćajnica, pretresi automobila, privođenja i višesatno nadgledanje terena iz helikoptera nisu dali rezultate. Meta je najverovatnije bio mladi Boreta, koji je dve poslednje godine bio zakupac poznate plaže Mogren 1.

Lekar iz Niša, koji je poslednjih godina živeo u Bečićima, gde ima kuću, po svoj prilici sedeo je sa vlasnikom kafića u koji je svako jutro dolazio na kafu, tako da je najverovatnije bio slučajna žrtva. U pojedinim medijskim izveštajima, bilo je objavljeno da je ubijeni lekar kardiolog iz Novog Sada. Boreta, koji potiče iz dobro situirane budvanske porodice, brat je od strica Budvaninu Saši Boreti, koji je zbog planiranja likvidacije visokog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića osuđen na 30 godina zatvora.

Iz Uprave policije saopšteno je da postoje indicije koje ukazuju na to da je "upotreba vatrenog oružja posledica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene, a koje su se odvijale van teritorije naše države". "Već postoje određena saznanja koja mogu biti od koristi", saopšteno je iz policije, koja posle svake surove likvidacije u Crnoj Gori, a ove godine ih je zabeleženo 13, koristi sličnu formulaciju.

Kamere sa obližnjih objekata snimile su ceo incident, ali je pitanje koliko će to biti od koristi, jer je dvojac na motoru bio maskiran.

Podsetimo, u poslednjih pola godine su učestali sukobi klanova što u Crnoj Gori, što van njenih granica, odnosno u Novom Sadu i Beogradu. Upravo zbog toga, najmanje 200 ljudi ne sme da uđe u Srbiju jer su pretnja po bezbednost.

  • Trange

    08.12.2016 10:50
    Novi Sad nije Budva
    E dosta su se vala po Srbadiji ubijali!
  • Koriolan

    08.12.2016 09:35
    Turistički aranžman
    Braćo, Crnogorci, ima li u turističkoj ponudi vaše EKOLOŠKE?! države ponuda - aranžman bez ubijanja? Nemojte unapred naplaćivati boravišnu taksu, nego ono - ko ostane živ, plati na izlasku iz CG.
  • Skolovan covek

    08.12.2016 09:13
    dr ili mr
    Skolujes se, završiš velike škole i specijalizacije, postaneš stručnjak iz neke oblasti i onda sedneš na kafu sa pogrešnom osobom i nastradaš. Maler

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.