KK Vojvodina u derbiju kola dočekuje Borac

Košarkaši Vojvodine u derbi susretu 11. kola Superlige dočekuju danas čačanski Borac.

Košarkaši Vojvodine u derbi susretu 11. kola Superlige dočekuju danas čačanski Borac.

Nakon pobede u zaostaloj utakmici protiv OKK Beograda, gost Novosađanima biće Borac predvođen MVP igračem lige Ivanom Žigeranovićem. Trener Vojvodine Siniša Matić izjavio je da njegov tim očekuje težak meč sa veoma iskusnom ekipom.

"Znamo da je Borac jedna iskusna eipa i da imaju nekoliko igrača koji godinama igraju prvu ligu. Prednost Borca je što su za ovaj meč imali sedam dana pripreme, dok je naš raspored bio nešto gušći zbog zaostale utakmice sa OKK Beogradom u sredu. Očekujem manje nervoznu igru ekipe, nego što je to bilo u prethodnom meču. Naša prednost je agresivnija igra i duža klupa sa više igrača u rotaciji i ako nametnemo naš ritam igre mislim da ćemo pobediti utakmicu", rekao je Matić.

I u ovom kolu Vojvodina će igrati bez povređenih Petkovića i Miloševića koji se polako oporavljaju. Meč se igra u Maloj sali na Spensu sa početkom u 19.30h.

Vojvodina je trenutno na deobi prve pozicije sa Radničkim, dok su Čačani treći sa pobedom manje.

  • 11.12.2011 08:27
    Jel igra Elezović?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport